My computer -> C -> Document and settings -> <acc > -> Local Settings -> Application Data -> Opera tu se nalaze saved cookies,passwords i bookmarks za operu.
Pozzdrav drustvo!
ovako zvao me je rodjak da mu formatiram racunar, pa cemo usput oksuat se i sa Win 7, no nije u tom furka, zamolio me je da mu pokusam kako sacuvati sve one sifre koje sprema Opera u sebi...vjerovatno znate na sta mislim...onaj carobni stapic i to...
e sad meni je jedino palo na pamet da mu kopiram sve one foldere u Opera folderu u Program Files pa da mu ih kasnije vratim,no posto nisam siguran da li ce to tako radit,odlucih da se vama obratim!
###1410989180026
My computer -> C -> Document and settings -> <acc > -> Local Settings -> Application Data -> Opera tu se nalaze saved cookies,passwords i bookmarks za operu.
zahvaljujem...samo bi napomenuo ukoliko jos nekom bude bilo potrebno...da je neophodno ukljuciti opciju da se prikazu skrivene datoteke u opcijama folder-a (ukoliko jos nekome zatreba)
EDIT:
ipak nazalost problem,posto sam instalirao Win7 nemam te putanje sto si naveo Alienware...da li mozes pomoci???
Zadnji uredio tnt_tunja : 07-02-2009 u 19:22
###1410989180026
Bookmarks