Ispricavam se ako vec postoji ovakva tema, nisam ju uspio pronaci.

Dakle, trebam preporuku za dobrog/najboljeg ORL-oga/otorinca na podrucju Zagreba, po mogucnosti da ima i privatnu kliniku da se ne zavlacim po bolnicama.

Problem je u nosu - nakon par lomljenja i par operacija, disanje - ukratko - banana (premda nos vise nalikuje kruski, ali ok.). Dakle, spavanje - slabo, dnevna nervoza, culo mirisa kad mu se prohtje i ostalo sto ide s tim...
Pokusavam pronaci nekoga tko ce mi to rijesiti jednom za svagda, a pozeljno je i da za tu "uslugu" ne moram prodati stan ili tako nesto da bih ju platio.

Jedna nosnica mi je gotovo pa konstantno 80-90 i vise % zacepljena i to tako par sati ili cijeli dan. Potom se ta otcepi, a zacepi ona druga i onda opet isto kao s pocetka recenice.

Jedan doktor mi je rekao da se tu neda nista napraviti jer, navodno, nije alergoloski uzrok nego je to jednostavno tako... Nema pomoci. S time bi se dalo zivjeti da mi desna nosnica istovremeno nije uza od lijeve (tj. manje prohodna), tako da kad je ona otcepljena, a lijeva zacepljena, nos mi sluzi iskljucivo kao ukras (a ukras bi mogao biti jedino pod uvjetom da mi je ostatak lica deformiran, a nije... ). Iznutra je relativno ok, ali neki komad tkiva ili stogod vec ocito ometa protok zraka, ali izgleda nedovoljno da bi opravdalo operaciju. A cijelo vrijeme ja ludim, neispavan sam i borim se za zrak dok jedem.

Eto, ako netko ima slicne probleme s neizljecivoscu nosa, neka napise svoja iskustva (sto, kako, zasto, gdje i sl.). Ja mislim da sam vec sve probao, jedino jos nisam instalirao skrge umjesto usiju.

I, naravno, najvaznije pitanje s pocetka posta - kod kojeg doktora otici?

Hvala!