Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Full cover change - v525/v600

Pričao sam jučer s tipom koji radi u servisu za Motorole glede promjene kućišta na v525. A navečer sam se našao s jednim drugim, isto iz servisa, koji mi je ponovio što i ovaj prvi: mijenjat samo maskicu je u redu. Ali cijelo kućište, vele obojica, ni slučajno. Osim ako nije original Motorolino. Vele da ima detalja u kojima se razlikuje original od third-pary kućišta, pa da često treba pribjegavat znanstvenim metodama cijanofixa, malih dodataka od papirića, gumica i inim glupostima tog tipa. A to ne bih želio imat na mobu.

Pitao sam to jer mi se mrak sviđa crno kućište pa sam si ga htio kupit, ali kad sam vidio da postupak promjene i nije tako jednostavan (Toa vrlo osjetljivih stvari), odlučio sam nazvat stručnjake pa pitat. I eto odgovora.

Čini mi se da nije ona fora "kupi od mene, kupi samo original" jer su mi rekli da se kućište da naručit preko njih ili nekak drugačije, da će promijenit i ovo ne-Motorolino, ali da ne preporučaju.

Pa sad čekam da vidim ima li priginal Motorola a da je crno...
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    iPhone 3GS
    Bodovi
    7.630
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.630, Nivo: 20
    Bodovi: 7.630, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako nekog zanima, na HoFo-u ima dobar tutorial za mjenjanje covera, bas za V5xx:

http://www.howardforums.com/showthre...hreadid=336305

I jos jedan post u kojem je opisano mjenjanje gumene trake ispod preklopa na V600, nije lose za pogledat...

http://www.howardforums.com/showthre...hreadid=382600

Pozdrav

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    Nokia E66
    Operater
    Vip
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlueDevil
    Pričao sam jučer s tipom koji radi u servisu za Motorole glede promjene kućišta na v525. A navečer sam se našao s jednim drugim, isto iz servisa, koji mi je ponovio što i ovaj prvi: mijenjat samo maskicu je u redu. Ali cijelo kućište, vele obojica, ni slučajno. Osim ako nije original Motorolino. Vele da ima detalja u kojima se razlikuje original od third-pary kućišta, pa da često treba pribjegavat znanstvenim metodama cijanofixa, malih dodataka od papirića, gumica i inim glupostima tog tipa. A to ne bih želio imat na mobu.

Pitao sam to jer mi se mrak sviđa crno kućište pa sam si ga htio kupit, ali kad sam vidio da postupak promjene i nije tako jednostavan (Toa vrlo osjetljivih stvari), odlučio sam nazvat stručnjake pa pitat. I eto odgovora.

Čini mi se da nije ona fora "kupi od mene, kupi samo original" jer su mi rekli da se kućište da naručit preko njih ili nekak drugačije, da će promijenit i ovo ne-Motorolino, ali da ne preporučaju.

Pa sad čekam da vidim ima li priginal Motorola a da je crno...

Sve je to točno jer sam ja dao 150 kn za full cover i onaj gornji ispada jer mu fali jedan mali zubić
    Tako samo kupujte motorola originale

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. CD cover editor x.x.
    By Irena in forum Aplikacije
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 05-10-2005, 21:32
  2. Slike, melodije, java za vxxx
    By ihaladin in forum Općenito
    Odgovora: 160
    Posljednji post: 06-06-2005, 16:44
  3. wmv Full screen ???