Bok!
Evo koliko mozete iz prilozenoga vidjeti, novopeceni sam clan ovoga foruma...
Nego da predjemo odmah na stvar, u bliskoj buducnosti si planiram uzeti "Urednu alatku" za slikanje,ili kako bih moja draga kolegica rekla "pikčrenje" ako mi dozvoljavate da to tako nazovem, pa sam eto odlucio malo pomoci i savjeta potraziti ovdje.
Danasnji dan, kao i mnogo proteklih proveo sam u trazenju neceg sto direktno mene zanima, a to je prvenstveno lijepa, cista, uredna i nadasve kristalno jasna slika, a kako sam i Fan BluRay-a vec vise od 2godine, jasno da mi smeta svaka slika koja nema ono nesto...ma siguran sam da znate o cemu govorim!!
E sada Poceo sam od DSC.a H 50, koji mi se cinio doista kulturnim Fotoaparatom, tu je svakako i Oly.SP570UZ koji mu parira, no nije kraj tu svakako pogledao sam dosta recenzija i reviewa o DSLR aparatima, i cini mi se da je ipak to nekako moja domena, moj dio...da nebude zabune, sto se tice slika, ispravite me ako grijesim.
Ukratko da sada neduzim vec prvoga puta, meni treba Fotoaparat kojim cu moci slikati u svakoj prilici, a da su slike i vise nego dobre, mislim cak u naredno vrijeme uloziti i u neki dobar objektiv, ali za sada sam ono tek u pocetku, pa sam eto odlucio potraziti korisne savjete ovdje, i mislim da sam na dobrom mjestu, prema svemu onom sto sam do sada ovdje iscitao!
Za sada pikiram na Sony DSLR-A200K, prihvaljiv mi je cijenom, mislim toliko mislim za sada izdvojiti. Naravno da je svaki prijedlog boljega dobro dosao!!
To bi bilo to, molim vas nemojte zamjeriti, na necemu, nekoj krivoj infomaciji, potrudio sam se maximalno....hehe![]()

...
Odgovori uz citat
Bookmarks