Probaj naći drugu bateriju ako je baterija prazna, a što se tiče slika i poruka, mislim da se mogu poslati preko Bluetootha.
dali mi može netko reci dali je moguce popraviti (rastaviti mobitel i sve to), a da se sacuvaju sve poruke i slike i svi podaci iz mobitela. jako mi je bitno da sve ostane. mobitel je lg kg800. molim da mi odgovorite sto prije. inace,mislim da je kvar u onom utoru gdje ide punjac,i da se to mora promjeniti. ako netko zna gdje ga mogu popraviti a da mi ostanu svi podaci??.. hvala unaprijed. pozdarav!
Probaj naći drugu bateriju ako je baterija prazna, a što se tiče slika i poruka, mislim da se mogu poslati preko Bluetootha.
ne vidim zakaj bi nestali podaci. a u čemu je problem
koji je kvar ?
nosila sam mob na popravak i rekli su mi da ga moraju rastavit i da ce nestat podaci,jer ce valjda resetirat mob. i nisam ga ostavila jer se nadam da se ipak nekak moze to sredit. a rekli su da je kvar u utoru za punjac,prvo je izgubio kontakt(nije mogao punit), a onda je ispao neki dio iz tog utora. inace mislim da je drugo sve ok s njim. eto u tome je kvar..
LG PC suit, prebacis sve poruke na pc i to je to.
Mozes se na njega spojit preko BTa
Skini LG PC Suit 3
http://www.megaupload.com/?d=UT45Z6TZ
Instaliraj ga, upali BT na mobu.
Pokreni program, pojavit ce ti se opcija za spojit mob.
Odaberi BT konekciju i to je to.
Btw pc ti mora imat BT, ako nemas, kupi si BT dongle
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=053.503.025
eh hvala na dobroj volji,ali nista. Jer problem je u tome sto je utor za bateriju i kabal za BT isti, a u tome i je problem, nemre se uštekati,jer je neki dio ispao van, tak se nemoze ni spojiti na PC.jedino ako ima neki bežični BT preko kojeg bi mogla sve to prenjeti il nekaj takvo
![]()
haha
pa BT jest bežican
ovo je stick koji zabiješ u usb na pc i na mobu samo upalis BT, ne trebas nista ustekavat u mob
oo,super.onda cu sutra brzo po to otićsad sam fakat happy
![]()
eto, btw nadam se da su ti te poruke zbilja bitne, inace previse muke za njih xD
je,je, fakat su bitne. bolje receno neprocjenjive, za sve ostalo tu je mastercard![]()
Bookmarks