Neznam za Mstool8, i mislim da bez TP nece ici. Mozes jos preko IMEI koda,al to je vec tezi posao,jer takve generatore kodova imaju proizvodaci,i oni koji prodaju mobove,a to se plaća...
Output iz p2k tools
RSD LiteCode:Phone model: V3r Flex number: SE6771AXXE2141 - 1.0.H.3.2.2.0.18.0.0.F.0.0.0.8.16.7.M.R.J Platform: Major version: 08 Minor version: BD DSP: ROM version number: 63 patch version number: 35 RAM version number: 35 Factory Hardware: CFWG2118DE Language Package ID: 0039 Release label: @(#)R4515_G_08.BD.B3R
Code:Technology: Quad-Band GSM Software Version: R4515_G_08.BD.B3R Flex Version: SE6771AXXE2141 - 1.0.H.3.2.2.0.18.0.0.F.0.0.0.8.16.7.M.R.J Bootloader Version: N / A DRM Version: 0101 Bound Signature: Allowed
Ovako zanima me samo dali je moguc unlock bez testpointa
naso sam tutova za v3i , v3x , v3 ali nista za v3r
Imam osjecaj da bi to trebalo ici sa mstool ali nisam siguran , ono nebi lupo glavom u beton.
Eto ako ko ima kakvu ideju / link ili postupak
~Hvala.
Podvalili su mi drogu u heroin!
Neznam za Mstool8, i mislim da bez TP nece ici. Mozes jos preko IMEI koda,al to je vec tezi posao,jer takve generatore kodova imaju proizvodaci,i oni koji prodaju mobove,a to se plaća...
Da testpoint je trebalo napraviti.
Jbte na mojoj staroj V235 je to bilo puno lakse za izvesti , ovdje treba 5 ruku imati da uspijes al eto ko sto se vidi na slikama proradio je na T-mobile
Inace bio je zakljucan na Bouygtel Telecom (Francuska)
.
Zadnji uredio Harasho! : 27-05-2009 u 11:42
unlock na v3r bez testpointa je moguć samo preko službenog kalkulatora, smart clipa i od strane operatera.
A ipak si mi ti pokazo na v235 sta je testpoint
Ono uz takog ucitelja ovo uopce nije bio problem
OT: nabacio sam jos MP i LP domaci i radi uredno mob sada
bootloader se može skinuti preko smart clipa bez testpointa ako se ne varam, pa onda i unlock ide.
testpoint je zakon
Imortalis je dobro reko , budes sexy sam sebi kad ga tako odkljucas![]()
Neću se previše petljat, samo ću reći da SC radi sve verzije BL-a na V3r bez TP-a. TP se mora raditi samo u slučajevima sjebanog PDS-a i sl., za normalne operacije, flash/unlock ne.
Eto, toliko...
Bookmarks