Pa skini zadnju verziju koja ti podrzava 7610 ako za taj mobitel trazis. Mislim da ti je verzija 1.02 ako se radi o Blacklistu symbianware-a. Trebalo bi raditi, a ako ne radi onda je neki bug u programu i cekaj sljedecu verziju!
To imas na mircu!
Instalirao sam program,ali mi ne radi u čemu je kvaka,i kad svaki put upalim mobitel on je isključen
Pa skini zadnju verziju koja ti podrzava 7610 ako za taj mobitel trazis. Mislim da ti je verzija 1.02 ako se radi o Blacklistu symbianware-a. Trebalo bi raditi, a ako ne radi onda je neki bug u programu i cekaj sljedecu verziju!
To imas na mircu!
Taj program ne radi na 7610...
May the Force be with you!
Ti si ovak lud,ne samo lud za nokiom.Napumpat ces taj mob programima pa ce ti na kraju crknut
Da. Istina je to za napumpavanje.. Evo, imam 7610 dva mjeseca i stavio sam valjda oko 300 programa, a korisnih je od toga oko 30. I da bih na kraju sad instalirao WorldClockPro i ne da se izbrisat. Sad cu morati formatirat karticu. Instalirajte samo ono što vam treba... A toga nažalost nema puno...
Ja sam instaliro samo nekoliko programa:Smart Movie.UltraMP3,MMS It,BLZ installer,FExplorer i neke igre,Xvid codec
možda se može s mobile drive-om napravit slika moba i kartice na kompu.
ja na n-gage-u s usb-om kopiram cijelu mmc u jedan folder svako malo,zlu ne trebalo.
s mobile drive još nisam probao.
zeemax
ko to kaze kod mene radi odlicnoIzvorno postao IvLajec
![]()
Bookmarks