niti nakon vraćanja moba na tvorničke postavke, sistemska greška nije nestala!
Imam problem, na N85 sam krenuo brisati poslane poruke, nakon toga sam ušao u izvješće o poslanim porukama, kada mi je izbacilo obavijest "sistemska greška (-!6). pokušao sam restartati mob, ali nema promjena, a greška se pojavljuje samo kada uđem u izvještaje!
Mob nije hakiran (pokušao sam , ali nisam uspio, bar mislim jer mi nije dao da instaliram x - plorer, ali imam certifikat pa mogu instalirati programe), dakle kako da to riješim, ne znam u kojem bi se to folderu moglo nalaziti, pa da pokušam obrisati, pokušao bih izbjeći povratak na tvorničke postavke ili formatiranje mem kartice!![]()
niti nakon vraćanja moba na tvorničke postavke, sistemska greška nije nestala!
da nastavim (čisto ako se nekome desi)
uspio sam se povezati s kompom, ali nakon restore back up-a telefona, sve se vratilo, nije mi jasno gdje se nalazi problem?
a i taj reinstal softwera...ne vidim u opcijama PC Suita da ga nudi?
Kada instaliraš PC Suite imaš jedan program "Software updater". Uđi u njega, spoji mob preko PC Suite načina, pričekaj par sec da ti komp prepozna mobitel i onda ti pokaže koji update je zadnji za tvoj mobitel i imaš opciju "Reinstal firmware/software". Al zakaj jednostavno nisi formatirao memoriju telefona?? Bilo bi lakše i jednostavnije nego ovo sada..![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
napravio sam taj reinstal, ali ga nudi samo ako pronađe nešto novo (meni je našlo ako se ne varam service updeter)
kako da je formatiram, ne vidim nigdje opcije, nakon onog restarta je sve u redu, ali kad vratim podatke sa zadnjeg beck up-a, opet se pojavljuje greška, ne bi ni to radio, nego imam instaliranih nekoliko programa, koje mi se ne da ponovo instalirati (točnije, već sam zaboravio kako sam ih uspio intalirati)
da rezimiram, nakon trećeg reinstala, odustao sam od vraćanja podataka koji su bili na back up-u, i ponovo instalirao neke programe (sad bar znam koje želim i koji mi trebaju), zaključak....nije za guske sijeno
Bookmarks