Moze pomoc, sve sam pokusao ali mi i dalje Music Player ne radi. Jeli mozda netko zna barem razlog? Unaprijed hvala!
Moze pomoc, sve sam pokusao ali mi i dalje Music Player ne radi. Jeli mozda netko zna barem razlog? Unaprijed hvala!
Što si to pokušao? i formatiranje mem. mobitela ili...
Dali se radi o defaultnom playeru ili nekon naknadno instaliranom. Možda ti dotični player ne podržava željeni tip datoteke (kodeka).
Ili da nisli slučajo obrisao kakvu sistemsku dadoteku dotičnog playera, lako moguče ako si što brisao po mobitelu.
Instaliraj ponovo player ili formatiraj mem. mobitela.
HC4L
A odakle da ga instaliram, jel ima neki nokijin program? A sve mi je pjesme podrzavao i samo odjednom u sred pjesme je to pokazao i nece vise raditi. A sto sve mogu izgubit formatiranjem i sto cu morati ponovno instalirati?
Formatiranje mem kartice gubis sve podatke na njoj i programe instalirane. Napravi najbolje hardreset i formatiraj sve pa si bez brige. Music player (znaci onaj koji si dobio vec na mobitelu) ti se nece izbrisat tako da se nemoras bojat.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks