prvi symbian jelda?
Imam N85 i nemogu vjerovat da kod pisanja poruke nema opcija da ubacim simbol SMILE :-) nego moram 15puta stisnut da bih ga ubacio.
prvi symbian jelda?
Pa mora jednom bit i prvi....al bome i ovo nije prva ver. symbiana imali su vremena i to ubaciti. Nego ima li kakav program da to ubacim?
Jednostavno napraviš nove predefinirane textove i kad ti treba samo biraš kojeg,tako sam ja jer mi je jednog dana dodijalo stalno tipkati iste "smješke".
Sms freak ajde molim te malo detaljnije opiši to "nove predefinirane textove"?? Ja kada oču smile recimo ovaj =) moram pritiskat * pa onda odabrati simbol. Mene to isto smeta, al ajde, da se trpiti.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ako koristiš T9, onda smile napišeš tako da dva ili tri puta pritisneš jedan, ovisno koji smile, pa ih vrtiš s *-icom.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Eh, al ako pises T9....Glupo je to kaj nema recimo neki shortcut di ti odma otvori meni za "smilice"
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
pisalo se ne tako davno o tome u temi namjenjenoj za takve stvari.
HC4L
Slažem se sa MrBlc-om, T9 je zakonMeni se jedino ne sviđa to što nema nigdje taj T9 rječnik, kao recimo na sonyericssonima... I primjetio sam da je taj rječnik ograničen, mislim na ove riječi koje sam nadodaš
![]()
A eto skinuo sam program Zenis animated SMS ,nije lose al opet nije to TO!
Bookmarks