Mobitel u RH kosta oko 3010 kuna. Provjereno i uskoro dolazi u T-Srot, te ce bit povoljniji ukoliko imate pretplatu i bodove.
znate li mozda oce li nasi operateri ponuditi ovaj mobitel
Mobitel u RH kosta oko 3010 kuna. Provjereno i uskoro dolazi u T-Srot, te ce bit povoljniji ukoliko imate pretplatu i bodove.
a znate li za Vip i Tele2??
a odakle znate da dolazi u tmobile!!!!...jeli to sigurno
Dolazi u tele2 za koji dan, u Vipa vjerojatno polovicom drugog mjeseca.
Pa gle, za styluse imas vec neke metalne za cca. 50 kn. A to da mobis dere sa prevelikim cijenama, to je vec odavno jasno. Pogledaj malo cijene N96-ice. U njemackoj samo uredjaj je 4.500 kn a ovdje oko 6000 kn... Al zato imas bodove na T-Srotu i Tele-2 pretplate i rijesen problem.
makec994 dal mozes malo tocnije reci kad bi to doslo u t-srot(ako imas koju informaciju), jer mi bodovi istjecu pa da znam otprilike dal da cekamfala...
Pa, ja kolko znam od operatera u Avenue Mall centru, oni su rekli krajem ovog mjeseca i pocetkom 2. Sad Mobis pocinje nekaj zafrkavati, nece dat ni Vipu ni T-Srotu. Najbolje ti je da odes u jedan T-Centar pa se raspitaj. A ako imas 3000 kn u cashu odi u Mobis i tam si kupi![]()
e to bi i mene zanimalo.. samo cekam da dode u taj t-mobile pa da ga kupim napokon. a vec sam i zvao njih i pitao i t centrima i nitko mi ne daje nikakvu informaciju.
Pa normalno da neznaju jer to znaju jako malo ljudi tamo i to oni koji su na VISOKIM pozicijama u T-Mobilu i koji se bave nabavom uredaja za ponudu kupaca. Tako da sumnjam da Dominik3333 zna da ce taj mob uskoro doc u T-mobile jedino ako je on Glavni dobavljac T-coma za nove mobitele. Isto tako ni niti T-Moile ,VIP i TELE2 nisu imali masu mobitela koja su izasla na trziste tako da tko zna dali ce doc ikada u T-Mobile i jos pitanje po kojoj cijeni jer sumnjam da ce biti nesto super JEFTIN
pa da. al ono, ispadne mi jeftinije kad bi uzeo i novi ugovor, a imam i bodove. pa zakaj ne onda to iskoristit? a mobitel mi se jako svida. nisam imao prilike probat ga uzivo al nadam se da budem uskoro![]()
Pa ovisi kolko ti se isplati uziman novi ugovor zavisi kolko telefoniras. Jer meni takve stvari neidu u GLAVu kad netko kaze pa uzet cu novi ugovor i Kupit onda taj mob jeftinije.
Prvo sa ugovorom si vezan na 12-24 Mjeseca ako inace nerazgovaras puno i na bonove mjesecno potrosis 100 KN koj ce ti Q... Ugovor jer dok otplatis ugovor na 12 mj koji si samo sklopio da bi dobio jeftinije mobitel onda ti taj isti mobitel dode Puno skuplje nego da si ga kupio negdje na Crnjaka ili direkto u Mobisu
al svakom svoje ako misli da mu je bolje uzet ugovor da dobije jeftinije mob
Zadnji uredio HCSC : 31-01-2009 u 15:12 Razlog: postoji tipka EDIT
ma kuzim ja tebe, ali vec sam na pretplati 2 godine i ok mi je i ne trosim puno(flex150 sasvim dovoljno za mene) i zadovoljan sam s tim. sad imam onda opciju to produzit i uzet jeftinije mob jer sam skupio ibodove. da nisam na pretplati iliti ugovoru trosio bi mjesecno isto ali bi mob platio vise tak da se meni isplati.
ima li netko nove informacije hoce li mobitel uopce dolaziti u t-mobile ili ne?
novih vijest o dolasku u t-mobile nema(bar s moje strane). zvao sam ih i bio u t centru i kazu da nemaju informacija o tom uredaju.. ima mozda netko od vas kakvih informacija?![]()
pozz, frend mi radi u t-mobileu i kaze mi danas da stize 5800 ovaj mjesec , vec im je predstavljen...
u mjesečnom vodiču t-mobile za 02/2009 je najava, 898 Kn na 24 mj u moji najbolji 200
upravo sam se vratio iz t-centra i rekla mi zena da sutra dolazi u prodaju![]()
U Simpa Mix tarifi-1498 kn, Flex 60-1098 kn, Flex 150-798 kn, a cijena samog uređaja je-2198 kn.
Zadnji uredio Dominik3333 : 11-02-2009 u 22:57
Bookmarks