Evo da napisem kratki review svojeg novog mobitela
Dakle, da pocnem od pakiranja:
Uz mobitel se dobiju slušalice sa adapterom sa 2,5 na 3,5mm, MicroSD kartica od 1GB, USB kabel, punjač, CD, upute.
Izrada:
Uređaj je jako čvrst i mislim da se ne bude lako rasklimao, jedino imam zamjerku što se poklopac od baterije dosta tesko skida (jako je cvrsto sakvacen). Jedino mi djeluje osjetljivo ona slide tipka
Jako dobro leži u ruci a tipke su velike i udobne.
Ekran:
Veličine 2,2 inča i rezolucije 240x320 piksela. Slika je odlicna i dobra je vidljivost na suncu.
S40 5th edition:
Ovo mi je prvi mobitel sa ovim softverom. U usporedbi sa S40 3th ima sitne promjene i dodatke kao na primjer na kraju poruke se vide svi detalji iste, ne mora se više ulaziti u izbornik Detalji. Sve u svemu ništa posebno (daleko od toga da je loš, nego nema puno novosti).
Kamera:
3,2 Mpx sa autofokusom i blicem (dvije LEDice). Slike nisu lose, pogotovo na otvorenom, budem uploadao par slika ovih dana.
Muzika:
Music Player je jako dobar, razvrstava pjesme po izvođaču, albumu ili žanru, jako jednostavan za koristit a nudi mnoštvo funkcija. Equalizer nudi opcije: Uobičajen, Pop, Rock, Jazz, Klasika i dvije prazne da si sami namjestite.
Zvuk je dobar samo preporucam druge slušalice, a ne one Nokijine iz paketa.
Baterija:
Danas je drugi dan od prvog punjenja i baterija je prazna, ali sam putovao iz Italije pa sam slušao muziku i jos sam ova dva dana non stop nesto petljao po njemu (City Bloxx je jako zarazna igra), dakle mislim da bi trebala uz normalno koristenje trajat 3 dana.
Sve u svemu, mob je jako dobar i kvalitetani mislim da cu ga koristit jos neko vrijeme makar ne preferiram slidere.
Eto to bi bilo to, ne znam ako sam nešto zaboravio, ali slobodno pitajte ako vas nešto zanima![]()

). Jedino mi djeluje osjetljivo ona slide tipka 
), dakle mislim da bi trebala uz normalno koristenje trajat 3 dana.
i mislim da cu ga koristit jos neko vrijeme makar ne preferiram slidere.
Odgovori uz citat
Bookmarks