kao što si i sam rekao, to je moguće samo kod FP2 uređaja, tj oni imaju ugrađenu opciju takvog prikaza izbornika.
evenetualno nekakva modifikacija za starije modele, ali čisto sumnjam da ćeš naći baš takav mod...![]()
pozz drustvo..jedno ovako malo kompikovano pitanje za vas koje me muci vec 2 mjeseca..da li ima i da li postoji kakva aplikacija koja moze da promijeni stil menija u tzv horseshoe
taj mi se stil svidja ali nikako da nadjem neko rjesenje..citao sam da to ima samo kod FP2 uredjaja..pa sam razmisljao na mod-ove za pojedine mobitele..posto sam bas danas nasao jedan patch koji nazalost radi samo na Nokia E51..pa ako neko nesto zna dobro bi bilo..
unaprijed hvala na odg..
kao što si i sam rekao, to je moguće samo kod FP2 uređaja, tj oni imaju ugrađenu opciju takvog prikaza izbornika.
evenetualno nekakva modifikacija za starije modele, ali čisto sumnjam da ćeš naći baš takav mod...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
baš šteta..ovo mi se mnogo sviđa..valjda šta bude za mjesec ili 2 i za novije modele..
mogu ti reći da je to nokijina najveća glupost ikad napravljena...proizvode nove modele sa starim izgledom i dizajnom (sistemskim naravno) dok stare modele (iz hitlerovog doba) usavrsavaju..ljudi se trude da ako su načinili grešku na postojećem proizvodu da to usavrše u novom dok je to kod nokie obratno..nigdje veze ali eto jbg..no comment..
Richard B. Riddick
Nissan Skyline GT-R R34 V-Spec II Nismo Twin Turbo LS1 W12 2000BHP
Ja imam horseshoe menu na svojoj FP1 nokiji 6124c. Kad kazem 'imam' mislim da imam mogucnost odabira tog tipa prikaza. Isprobao na 10 sekundi i zakljucio da je to potpuno neupotrebljivo. Po meni to moze biti ok jedino onima kojima je izgled daleko, daleko vazniji od funkcionalnosti. Vjeruj mi, ne propustas apsolutno nista.
hehe..zanimljivo..ma negledam funkcionalnost nego stil..a neku funkcionalnost nema ni klasicni meni..tako da ne gubim nista bitno..samo malu promjenu
Richard B. Riddick
Najdi i instaliraj Gdesk aplikaciju,stvar je ludnica mozes cuda napravit sa izgledom menya itd.
Probaj.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
isprobano..nije to to..imao sam to nekad davno i ne svidja mi se..
Richard B. Riddick
ma nisam ni ja rekao da je extra..nego izgleda fino pa bih da isprobam a posle toga komentari..posto ja trazim trunku u jajetu..sta god da biram![]()
imao si pravo drug..nije cemu..gledao sam video horseshoe na E51 i nesvidja mi se..jbg..razocarao me
eto admin-i moze lock![]()
Zadnji uredio Ico : 06-03-2009 u 14:28 Razlog: spojeni uzastopni postovi.
Richard B. Riddick
Bookmarks