Oni koji su zalazili u podforum "Motorola" sigurno su vidjeli da je na 99% pitanja,imao odgovor @ihaladin,zbog njegovog (pre)velikog znanja o motorolama predlažem ga kao još jednog moderatora uz @player4ever-a.
![]()
Oni koji su zalazili u podforum "Motorola" sigurno su vidjeli da je na 99% pitanja,imao odgovor @ihaladin,zbog njegovog (pre)velikog znanja o motorolama predlažem ga kao još jednog moderatora uz @player4ever-a.
![]()
U potpunosti se slažem. Jedina mana mu je da se na porumu pojavljuje jedamput do dvaput tjedno ako sam dobro pratio.
@IggXy: zaboravio si anketu.
Ja sam tu skoro svaki dan, samo ne postam kad ne znam kaj bi napisao, tek toliko da se vidi da sam tu. Neda mi se bez vezeIzvorno postao Dark
.
Da, nisam imao vremena, to je bilo prije mora pa me nije više od mjesec dana bilo na kompu, pa sam mislio da je malo neodgovorno u toj situaciji primit se moderiranja. Sad sam na forumu svaki dan, uz rijetke iznimke, a motorola nema baš preveliki promet, pa mislim da bi mogao.Izvorno postao Player 4 ever
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Podržavam..
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...može...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
fine by me![]()
podržavam i ja...
Naravno...........
naravno da i ja podrzavam.... ja sam ga davno upitao da bude mod ali covjek je reko da nema vremena... mozda sad bude naso vremena
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Čeka se samo Zappan![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mislim da je ovo najveća podrška dosad.![]()
Sve ovo sta je napiso za motorole.....on je pravi covjek za moderatora
May the Force be with you!
eto, slažem se s vama svima, a i nije bilo glasova protiv.
sorry što me nije bilo prije pa nisam to napravio do sada... ihaladin, sretno.
Bookmarks