Slažem se.
Motorola je sve aktivnija i 3 moda su baš idealna po mom mišljenju.
Evo znam da je ihaladin već bio predložen, ali vidim da zapp još nije našao vremena da ga postavi, pa bi ja sad još jednom predložio njega i BlueDevila, naravno ako imaju volje i vremena, da moderiraju Motorolu, jer vidim da se dečki kuže u tematiku, dosta pomažu i relativno često su na forumu.
Vjerujem da Player4Ever neće imati ništa protiv pripomoći, a koja je po mom viđenju već dobrodošla jer se nakupilo tema s raznim općenitim nazivima (npr. http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6554), ima i off-a, a neke teme bi se fino mogle svesti na jednu... Uglavnom to je na (budućim) moderatorima da urede kako njima odgovara, a ja ih ovim putem samo nominiram i pozivam na ovu svetu dužnost.
Zapp probudi se!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Slažem se.
Motorola je sve aktivnija i 3 moda su baš idealna po mom mišljenju.
Potpuno se slazem i sto kaze dark svakim danom kad kliknem na nove postove osvane ih podosta vezanih za motorolu stoga moj glas ZA!
Dodajte još jedan.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
......podržavam...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
me too......
ihaladin je postavljen za moderatora upravo maloprije.
pogledao sam malo, bluedevil je član nepuna 2 mjeseca, ali je stvarno aktivan u motoroli i aktivno pomaže u svemu. u ovom slučaju mislim da njegov kratki staž na forumu ne bi trebao utjecati na moderatorsko mjesto.
želio bih samo da se bluedevil javi ovdje želi li biti moderator... (ako on ovo ne čita, javite mu). ako se on slaže, mjesto ga čeka
Javljam se, prihvaćam, i zahvaljujem na iskazanoj mi časti!
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ok, motorolu smo sad fakat dobro pokrili... ako i kvalitetom stigne siemens, svaka vam čast. sretno!
Bookmarks