Evo ja sam bio dovoljno glup da uzmem Jupii tarifu.
Sklopio sam ugovor 5.12. i tražio SE T303, po cijeni od 98 kn (snizili su cijene zbog "velikog interesa") i rečeno mi je da mob dolazi za 7 dana. To mi je bilo prihvatljivo jer mi mob treba prvenstveno kad sam na godišnjem odmoru jer ostatak godine koristim službeni.
Mob mi je i došao nakon 7 dana (petak, 12.12.) ali došao je krivi uređaj. Došla mi je Nokia 1680 koja košta 1 kn.
Paket je donio Overseas i rekli su da pouzećem platim tih 98 kn, šta sam i platio, ne znajuči šta je u kutiji. Kad sam otvorio vidio sam grešku, ali je zato unutra bio račun na kojem je uredno pisalo SE T303 cijena 98 kn.
Odmah sam zvao službu za korisnike i rekao im za pogrešku. Uputili su me na štand njihovog kooperanta DID CELERITAS-a, gdje sam i sklopio ugovor.
Kad sam došao tamo, oni su me uputili u t-mobile centar, jer "oni nemaju ništa s tim i da samo sklapaju ugovore"
Dođem u t-mobile "oni nemaju ništa s tim jer oni ne sklapaju ugovore" i da idem opet kod kooperanata (koji je u međuvremenu zatvorio)
Služ. za koris. kaže "Pošaljite prigovor i riješiti će se za mjesec dana! Nokiu ne smijete koristiti."
Ujutro opet odem na DID-ov štand i nađem tamo nekog "genijalca" kojem je trebalo pola sata da shvati u čemu je problem. Povuci-potegni i dođem do broja njihove šefice, koja me uvjerava da će se problem riješiti u ponedjeljak i da će mi mob doći u utorak, jer jer idem na GO i nemam mob.
Ponedjeljak 15.12.
DID - "nemamo pojma, t-mobile to treba riješiti, mi smo ih ubrzali"
T-mobile - "Poslali smo vam uređaj, evo vam broj Overseasa i provjerite kod njih"
Srijeda
Zove SZK i kaže da je uređaj poslan
Petak 19.12.
Mobitel još nije stigao.
Zovem SZK: "Rok isporuke je 7 radnih dana"
"Želim raskinuti ugovor jer se ne držite dogovora"
"Onda će te morati platiti 24 mj pretplate"
Subota 20.12.
Pišem novi prigovor
Utorak 23.12.
Jel trebam reči? Mobitela još nema.
Prošlo je tih magičnih 7 radnih dana, zovem overseas, kažu nema pošiljke za mene.
SZK: "Ovdje vidimo da je uređaj poslan 15.12."
Je, moš mislit, doša bi pješke iz ZG do ST
Odem u t-mobile centar i tražim razgovor sa odgovornom osobom.
Kažem šefici da ću obavjestiti medije o svemu ako se moj problem ne riješi odmah. Kaže da sam joj ja 3. od jutros s problemom Jupiii tarife (do podne). Obavi 7-8 poziva, nađe "nekog odgovornog" i s njim se dogovori da mi "hitno" pošalju mob.
Ultimatum je do podne, a ako mob ne dođe onda zovem novine i internet portale...
Tko se ipak nakon ovoga odluči za kupnju Jupii za njega i želim mu puno sreče!

Odgovori uz citat
Bookmarks