Trebao bih pomoc oko jedne stvari a to je da li itko zna da li mogu ako na laptopu imam od vipa onu karticu za bezicni internet spojit laptop s kompjuterom tako da se moze i s kompa na internet.
Hvala
Trebao bih pomoc oko jedne stvari a to je da li itko zna da li mogu ako na laptopu imam od vipa onu karticu za bezicni internet spojit laptop s kompjuterom tako da se moze i s kompa na internet.
Hvala
Internet connection sharing treba napraviti,naravno da se može.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma mislio sam da je mozda problem zato jer je preko te kartice pa da nemoze mozda
Ma može, evo ja sam baš neki dan spojio i sve radi... probo sam i sa xp na xp, sa viste na xp i sa yiste na vistu, i sve 5.. Mada sam čuo da neke zna zezat ako imaš onaj vipov preko usb-a...
Ako zatrebaš pomoć, javi na pp!
Da ne otvaram novu temu, zna li tko kako sherat wireless mrezu preko koje se ide na net, a da npr dva racunara koja su spojena preko lan kabela imaju i oni net.. to mi je kod prijatelja problem. On ima net na svom laptopu preko usb wireless kartice pa bi htjeo to da sharea s svojim cimerom preko lana ali nezna podesit konfiguraciju lana. Hvala unaprijed
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Bookmarks