wlan router? ili obični?
tvoj pc je kako spojen na router?
ovako, imam d link router...radi u router modeu...decko ima lap s wireless karticom, pa me zanima je li moguce da se moj PC i njegov lap spoje u mrezu preko tog routera...bez ikakvih kablova??
ako da, kako?
hvala![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
wlan router? ili obični?
tvoj pc je kako spojen na router?
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
wlan router...moj PC je spojen zicano...
decko se bez problema spaja na internet i sve radi super...
pa me je zanimalo ima li sanse da se onda PC i lap spoje u mrezu...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Aha, tebe zanima Network Sharing...
Naravno da može, prva stvar je da vam da radi kako se spada oba dva kompjutera moraju biti u istoj Workgrupi...
Nakon toga, se samo ode na My Network Places i prepoznat će..
sad sam na visti pa neznam napamet, ali reci ako bude kakvih pitanja pogleda ću na xp...ne bi trebalo biti problema
znaci, ne treba podesavati IP adrese?meni je sada na oba kompa stavljeno da se IP i DNS traze automatski...
idem promijeniti grupe...
Zadnji uredio tutlek : 04-03-2008 u 02:49
R.I.P.-16.10.2007.
uspjela sam slozit...ali sada ja vidim njega, a on mene ne...
ugasila sam firewall...
R.I.P.-16.10.2007.
jesam...
inace, uvijek sam imala taj problem...i kad sam spajala preko LAN kabla...
ja se na njegov mogu spojit, a on na moj ne...i onda bih ja nekaj prckala pol sata i uspjela bih se spojiti...
obicno se nekaj poremetilo u IP adresama...
iskljucen mu je firewall, workgroup je isti, dopustila sam file sharing (preko onog wizarda...)...
negdje kod mene je problem, ali ne znam u cemu...
R.I.P.-16.10.2007.
pošto su to windowsi, pametno je resetirati komp da bi proradilo
na tvome isto mora biti taj file sharing uključen i te fore...
za probu sheraj neki folder
evo, restartala sam i svejedno ga ne pronalazi...![]()
R.I.P.-16.10.2007.
da li ga možeš pingati? i on tebe?
evo...nasao ga je...valjda mu je trebalo malo vremena...
tnx, therrlu![]()
R.I.P.-16.10.2007.
ah,kaj da ti velim osim to su windowsi![]()
nema beda![]()
Bookmarks