Bok
Imam ovu nokiu i uspio sam nabasati na gro bugova .
1. Skinete temu sa neta za njega (nije origigi) i na nekim temama nakon nakon 1 min i li do 5 min ugasi vam se slusalica glavni ekran izgleda kao da snikim ne pricate a osoba s kojom ste pricali cuje vase živciranje s druge strane .
2. zna se desiti da tastatura s brojevima ne radi vec morate prvo pritisnuti crvenu tipku i onda tastatura radi . Hmmm
3. Pricate s nekim i nakon razgovora poklopite slusalicu i ocekujete da je vas razgovor gotov . Hmmm . Prevarili ste se . Na malom displeju vidite kako vrijeme razgovora i dalje tece a slusalica neradi i nemozete prekinuti , nego samo ugasiti mob.
Malo sa istraživao po netu i na službenim forumima nokie i nisam jedini sa ovim problemima. Svi ih imaju . Pogotovo oni koji su uzeli ove telefone koji ih misle iskoristiti do maximuma a ne za sminjkanje. Rjesenje je moramo cekati novi firmware koji neznamo kada izlazi i koji ce biti bug fixevi na njemu . Navodno ljudi iz Nokie uopce ne gledaju svoje forume i bas ih briga za njih. Obrazloženje je da oni vjeruju svojim test timovima . Zanima me kako njihovi test timovi nisu nabasali na ove probleme . O da skoro sam zaboravio . Kod vecine korisnika problemi se pocnu pojavljivati ako koristite PCSuite.

Odgovori uz citat
Bookmarks