Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 38
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool [6650 fold] popis bugova na koje sam nabasao (bug list)

Bok

Imam ovu nokiu i uspio sam nabasati na gro bugova .

1. Skinete temu sa neta za njega (nije origigi) i na nekim temama nakon nakon 1 min i li do 5 min ugasi vam se slusalica glavni ekran izgleda kao da snikim ne pricate a osoba s kojom ste pricali cuje vase živciranje s druge strane .

2. zna se desiti da tastatura s brojevima ne radi vec morate prvo pritisnuti crvenu tipku i onda tastatura radi . Hmmm

3. Pricate s nekim i nakon razgovora poklopite slusalicu i ocekujete da je vas razgovor gotov . Hmmm . Prevarili ste se . Na malom displeju vidite kako vrijeme razgovora i dalje tece a slusalica neradi i nemozete prekinuti , nego samo ugasiti mob.

Malo sa istraživao po netu i na službenim forumima nokie i nisam jedini sa ovim problemima. Svi ih imaju . Pogotovo oni koji su uzeli ove telefone koji ih misle iskoristiti do maximuma a ne za sminjkanje. Rjesenje je moramo cekati novi firmware koji neznamo kada izlazi i koji ce biti bug fixevi na njemu . Navodno ljudi iz Nokie uopce ne gledaju svoje forume i bas ih briga za njih. Obrazloženje je da oni vjeruju svojim test timovima . Zanima me kako njihovi test timovi nisu nabasali na ove probleme . O da skoro sam zaboravio . Kod vecine korisnika problemi se pocnu pojavljivati ako koristite PCSuite.
    Zadnji uredio ikone : 18-08-2008 u 18:23 Razlog: promjena naslova

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. vjerojatno je do tema.

2. noramlno je da se osvjetljenje tipkovnice nakon nekog vremena izgasi, isto kao i osvjetljenje displeya. očito je to tebi postavljeno na par sekundi.
    odo i postavke -> postavke telefona -> općenito -> personalizacija -> zaslon -> Istek osvjetljenja (tu pogledaj na koliko ti je namješteno, pa povećaj, e da, ali onda povećaj i vrijeme u: Vrijeme uštede energije)

3. upravo isprobao 4-5 puta i uvijek uredno prikaže koliko je trajao razgovor i poklopi.
    bez obzira da li razgovor prekidao sa crvenom tipkom ili zatvaranjem poklopca.
    Može biti da ti je isključeno da sa otvaranjm poklopca se javljaš na poziv (a zatvaranjem završavaš poziv).
    odi u postavke -> postavke telefona -> vanjski zaslon -> Odgov.ako je otklopljen i tu stavi Da.

I da, ja od prvog dana koristim PCSuite, i koristim mob maksimalno i nemam nikakvih problema sa mobitelom (istina, ovo prvo nisam isprobao, ali ću isprobati pa javim)

EDIT: isprobao sam i ovo sa temam. instalirao sam dvije teme, i nije mi prekidalo ni sa jednom...

BTW: teme sa skidao sa iduće stranice:
    http://www.babinokia.com/themes-for-3rd-editon/
    (galerije od 1 do 16)
    Zadnji uredio Ico : 18-08-2008 u 19:01
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jesi pogledao preko Nokia Update-a da li ima novija verzija softwarea od te koju imaš?

@ Ico
    to što ti nemaš problema sa svojom Nokiom ne znači ništa, tj. nikako ne pomaže ikone-u.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2003
    Bodovi
    13.396
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.396, Nivo: 27
    Bodovi: 13.396, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao God's Servant Pregledaj post
    Jesi pogledao preko Nokia Update-a da li ima novija verzija softwarea od te koju imaš?

@ Ico
    to što ti nemaš problema sa svojom Nokiom ne znači ništa, tj. nikako ne pomaže ikone-u.
    meni izgleda da su njegovi bugovi stvar nerazumijevanja telefona

btw, normalno da mu ne prekida poziv kad zatvori telefon ako je ili nije tako podesio u meniu
    da bih ozbiljno shvatio njegove zamjerke na telefon trebao je napisati da je tu stvar u meniu provjerio
    sto se tice tema, na netu pise svasta, i te silne teme kojih ima na netu ne mora znaciti da su 100% kompatibilne sa fp2 telefonima
    Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nisam neznalica

Ico je bio upravu sto se tice teme . Problem je u njoj . Na nekima radi savrseno . No mislim da ico nije razumio sto se tice prekida poziva. Sve je podeseno savrseno . no tu i tamo to se zna desiti da linija i dalje otvorana (na malom ekranu odbrojavaju sek.) a na velikom je standby modu i kao da je linija ugasena. Mozda i je ali iritira me to odbrojavanje na malom displayu . Vader-u nemoj odmah dolaziti do nekakvih predpostavka jer imam dovoljno informatckog iskustva da znam sto je BUG. Inace Novi firmware jos nije dosao. Imam najnoviji. Ipak mislim da je do teme ali kod instalacije teme je proslo sve 5. No u njoj je nes gadno sj....o . Na sluzbenom forumu nokije postoji podosta ljudi sa slicnim problemima. Zakljucak cekamo novi firmware .

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    6630 / 6650
    Operater
    t-mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav svima....
    bas razmisljam o kupnji ovog moba pa sam malo citao forume i mislim bas na ipmartu da sam vidio da neki ljudi govore da je symbian malo zakinut j. da neki programi ne rade. Sad me zanima jel to istina il pricaju gluposti?
    Posebice me zanima SmartMovie.

thx.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Superbeasto Pregledaj post
    pozdrav svima....
    bas razmisljam o kupnji ovog moba pa sam malo citao forume i mislim bas na ipmartu da sam vidio da neki ljudi govore da je symbian malo zakinut j. da neki programi ne rade. Sad me zanima jel to istina il pricaju gluposti?
    Posebice me zanima SmartMovie.

thx.
    Rijetko da symbian raja kupuje originalne app pa je to i večinom uzrok žalbi na programe.

Tko još informatički pismeniji nije skinuo windowse ili koju PC igru sa neta?

Svaki novi symbian izgarajučom željom da bude malo drukčiji od drugoga ima pluseve ali i minuse tako da je najpametnije kupiti mobitel kada već prođe par update seansi softvera ili smiriti živce i čekati par mjeseci.
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    6630 / 6650
    Operater
    t-mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a i to je sta kazes ali ako ga vec netko ima pa da proba i kaze bilo bi lijepo

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam probao instalirati dosta programa (corePlayer, LCg jukebox, Handy Taskman, Resco Photo...) i rade bez problema.
    Za SmartMovie nisam isprobavao jer koristim Core Player (koji vrti mp4 filmiće bez problema)

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da se malo vratim na ovu temu.

= Citat = Izvorno postao ikone Pregledaj post
    3. Pricate s nekim i nakon razgovora poklopite slusalicu i ocekujete da je vas razgovor gotov . Hmmm . Prevarili ste se . Na malom displeju vidite kako vrijeme razgovora i dalje tece a slusalica neradi i nemozete prekinuti , nego samo ugasiti mob.
    ovo sa ne prekidanjem veze se dešava samo u jednom slučaju (naravno uzimam u obzir da je namješteno u postavkama da se poziv prekida kod zatvaranja poklopca).

Naime, ako razgovarate sa nekom osobom, i prebacite razgovor na "zvučnik" (vanjski zvučnik, ne slušalicu), te zatvorite polopac, razgovor se neće prekinuti, već ostajte na vezi.
    Može se razgovor prekinuti bez otvaranja mobitela: lijeva touch-tipka (opcije) -> završiti aktivni razgovor -> odaberi
    i to je to.
    nikakvog brejkanja nema.

Ali, to da se ostane na vezi (ako je uključen vanjski zvučnik za razgovor) nije samo kod Nokie 6650 fold. Ista stvar mi se dešavala i na nekim drugim mobitelima (npr. samsung E900/G600). tako da mislim da to nije neki bug.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ico kaj je sa zvukom

Primjetio sam da je 6650 malo tih . Fakat se slabo cuju filmici . ima li neka caka ili je do salbog zvucnika . Stavio sa zvuk do maximuma i dalje mi se cini da je tisi naspram drugih nokia samsunga itd.

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, tih je mobitel. to je jedna od prvih stvari koje sam uočio.
    Mislim da nije nikakva caka, već da je do zvučnika. tih je zvučnik.

makar, znam kad sam kupio mp3 player, da je bio tih, pa sam pročitao da EU ima neka posebna pravila o glasnoći kod mp3 playera, pa sam bio stavio soft za ameriku pa je player postao dosta glasniji.
    Bilo bi lijepo kad bi se isto tako moglo napraviti i sa ovim mobitelom...

Al dobro. šta je, tu je. tih je zvučnik.

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    6630 / 6650
    Operater
    t-mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da tih je dosta. Ja mislim da jednostavno zvučnik nije dovoljno jak. Probao sam recimo mp3-cu boosta i ide malo ali ako stavim više odman krči. Meni osobno ne smeta što je tih ali prije sam imao 6630 koja grmi pa je malo čudno sad

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2008
    Mobitel
    5800XM
    Bodovi
    4.957
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.957, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He he mislim da Symbian još uvijek nije dovoljno razvijen, makar pričamo o 3. generaciji s60-ke, gotovo sam siguran da još uvijek ima jako puno "dječijih bolesti".
    I ja sam naišao na jedan sitni ali dosta iritantni bug na 6650-fold-ici, a to je da ponekad, nakon instalacije nečega ili čak i sam od sebe (to je najgori slučaj - ovo nakon instalacije mi je razumljivo nekako) jednostavno ne želi "podizati" brojeve iz SIM kartice.

Znači zove vas netko, koga imate u imeniku, a na malom zaslonu se samo pojavi onaj broj: "+3859812345678" nakon što završim razgovor pokušam to popraviti na najbrži i zdravoseljački način tako da ga ugasim i ponovno upalim MEĐUTIM ponekada niti tu ne prestaje moja muka, jer mu kadkad treba 2-3 puta napraviti taj seljo-restart da bi shvatio što hoću od njega.

Da ne bi rekli "Pa nisi postavio kako treba onu opciju >>Kontakti za prikaz<<" - jesam, odabrana je opcija "Nekoliko memorija" koja zapravo znači da podiže kontakte iz SIM kartice (84 kom) i iz telefona (0 kom).

Sada vas pitam (Ico posebno tebe) da mi kažete što bi mogao biti problem. Jer ako ga ne mogu sam riješiti mislim da ću otpičiti u T-com da mi ga na garanciju srede.

Kako god uvijek i svaki proizvod će imati mana i bugova jer ovisi od firme do firme kako im je dobra kontrola kvalitete (tzv. 6sigma) pa ako si nabasao na škart - upotrijebi garanciju!

Cheers

BTW: Od onih gore navedenih bugova u prvom postu - nemam niti jedan (hvala Bogu)
    Zadnji uredio bizzzo : 09-12-2008 u 23:44

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola ZN5
    Operater
    Tele2, Wind
    Godina
    34
    Bodovi
    7.213
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.213, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Najjednostavniji i najbrzi nacin: kopiraj imenik u memoriju telefona

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2008
    Mobitel
    5800XM
    Bodovi
    4.957
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gljiva1000 Pregledaj post
    Najjednostavniji i najbrzi nacin: kopiraj imenik u memoriju telefona
    Slažem se da je to jedno moguće rješenje, ali...

1) Što ako budem mijenjao mobač uskoro ili kasnije pa mi neki kontakti ostanu u telefonu - malo škakljiva opcija, zar ne?
    2) Mobitel služi meni a ne ja njemu stoga on mora napraviti onako kako ja hoću (pod uvjetom da je za tu opciju programiran) u protivnom, zna se - garancija!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola ZN5
    Operater
    Tele2, Wind
    Godina
    34
    Bodovi
    7.213
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1) Prije nego sto ga zamijenis mobitel sam kopiras imenik sa telefona na karticu opet.
    2) Slazem se, samo sam ti predlozio sta da napravis ako ti se ne da cekati tjedan dana (mozda i dva) da ti vrate mobitel iz Mobisa, ali ako ti to nije problem naravno da je to bolje rjesenje

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2008
    Mobitel
    5800XM
    Bodovi
    4.957
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gljiva1000 Pregledaj post
    1) Prije nego sto ga zamijenis mobitel sam kopiras imenik sa telefona na karticu opet.
    2) Slazem se, samo sam ti predlozio sta da napravis ako ti se ne da cekati tjedan dana (mozda i dva) da ti vrate mobitel iz Mobisa, ali ako ti to nije problem naravno da je to bolje rjesenje
    Hmm... ma kužim što si htio reć, samo ne volim kada mobitel deklarirano ima neku opciju ali ne radi baš svaki puta, pa onda moram raditi kompromis. Uvijek se prema svakom uređaju ponašam tako da on služi meni a ne obratno. (je**te ispadam ko neki control frik) Za sada ću sačekati jer mi skoro 24 sata nije zaribao, kada se to dogodi, prekopirati ću sve kontakte na mob, međutim ako mi se i tada dogodi isto, šiknut ću ga u mobis pa neka se oni s njim igraju.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Nokia 6650d fold
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

smiley...

pozdrav ljudi,
    zaglavio sam, uopće ne razmišljajući o mogućim posljedicama, sa ovim telefonom...
    nemam vremena za kopanje po forumima, niti iskustva sa symbianom da znam što je ok za moj telefon, a što ne...
    bilo bi lijepo da netko napravi neki popis programa po modelima nokie, tako da se papci poput mene mogu snaći.
    molim odgovor, da li su programi kompatibilni sa modelom telefona, ili verzijom symbiana?
    i molim pomoć, jako mi nedostaju smiley-i za sms-ove... mogu li ih nekako upucati?

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jedna od silnih tema:
    Top 5 aplikacija koje treba imati svaki Symbian

programi su više manje kompatibilni. jedino nisu kompatibilni programi za starije nokie (tipa 6600, N70, N72, 6680, 6630)
    a kompatibilni su programi za nokie N73/n80/5700/e61i i novije modele (osim onih aplikacija koje koriste accelerometar da bi radile)

Smajlije nije moguće "upucati" na mob

uglavnom ih imaš dosta po intrenetu i samo trebaš malo potražiti koje ti aplikacije trebaju.

recimo na slijedećem forumu:
    http://dotsis.com/mobile_phone/forumdisplay.php?f=50

samo se registriraj i iz podforuma "S60 Version 9.1 - Zone" skidaj

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Nokia 6650d fold
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    jedna od silnih tema:
    Top 5 aplikacija koje treba imati svaki Symbian

programi su više manje kompatibilni. jedino nisu kompatibilni programi za starije nokie (tipa 6600, N70, N72, 6680, 6630)
    a kompatibilni su programi za nokie N73/n80/5700/e61i i novije modele (osim onih aplikacija koje koriste accelerometar da bi radile)

Smajlije nije moguće "upucati" na mob

uglavnom ih imaš dosta po intrenetu i samo trebaš malo potražiti koje ti aplikacije trebaju.

recimo na slijedećem forumu:
    http://dotsis.com/mobile_phone/forumdisplay.php?f=50

samo se registriraj i iz podforuma "S60 Version 9.1 - Zone" skidaj
    thanx, sad će biti lakše...
    reci mi, bojim se da ne pokupim neki virus sa net-a... imaš li neki savjet?
    znači ništa od smajlića? k vragu... ali zar ne mogu naći neku animaciju za staviti u poruku?

kada naletim na 2 mogućnosti-.JAD ili .JAR, koji trebam skinuti?
    Zadnji uredio Ico : 10-12-2008 u 17:42 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipka EDIT

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako misliš na virus za mob, to zaboravi.
    nemožeš na mobitelu pobrati virus.

jedino kad skineš neku aplikaciju pa ima keygen, njega ti AV na kompu zna vidjeti kao virus.

a što se tiče JAD ili JAR, mislim da je svjedno. ja obično skinem JAR

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    Nokia 6650 Fold
    Operater
    T-Mobile, VIP, TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[6650 fold] Nokia 6650 fold - Cover display BUG!

Pozdrav!

Nakon sta sam se ubio "guglajuci" i rascitavavsi raznorazna "rjesenja" za svoj problem (bug) i posto nista nije proradilo, pisem ovaj topic. Naime, vec mjesec dana je proslo otkad sam kupio Nokiu 6650 fold i imam sljedeci problem. Nakon sta nekoga nazovem (i to ne svakoga iz imenika) poziv traje otprilike minutu dvije, u nekim slucajevima samo i par sekundi meni se prekida veza dok osobi sa druge strane poziv je prikazan kao "na cekanju" dok s moje strane na glavnom zaslonu nema nicega (mobitel je u standby modu), na glupom idiotnom cover displayu razgovor i dalje traje.

Ono sta sam ja nasao na internetu su uglavnom prituzbe ostalih ljudi koji imaju slican problem, a to je nakon sta obave razgovor im se to desi, dakle, oni cak i uspiju obaviti razgovor dok u mom slucaju ni to nije moguce.

Nadam se da mi netko moze pomoci jer koliko mi se cini novi firmware koji bi mozda i mogao rijesiti ovaj bug nije stigao.

No, sada i nekoliko primjedbi. Na ovaj forum me doveo google, preko ovog topica:

Code:
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=57940
    za koji sam bio uvjeren da ce mi rijesiti problem no naisao sam samo na omalovazavanje osobe koja je postala te probleme. Kako bi obrazlozio, sve bugove sam i ja osjetio na svojoj kozi, a osoba koja ih je postala se u par slucajeva malo krivo izrazila, no to nije razlog za proglasiti ga informaticki nepismenim.

Zakljucno, problem tj. bug je uzasno iritantan i stvarno je zalosno sta ga jos uvijek (vjerojatno; nisam jos updateao firmware - ako je to uopce i moguce) nisu rijesili.

Unaprijed se zahvaljujem,

Petar Zuvela

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    probaj promjeniti temu na default-nu,obicno su se ti problemi pojavili nakon što su se koristile neprilagođene teme za tu nokiju,jesi li sta mjenjo u postavkama
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    Nokia 6650 Fold
    Operater
    T-Mobile, VIP, TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Promijenio sam dosta toga, prilagodivsi si mobitel totalno. Evo sad sam promijenio temu u defaultnu i jedino sta mogu reci da izgleda odurno, tj. one ikonice izgledaju katastrofalno. Sad sam takodjer procitao da je novi firmware izasao 05. 01. 2009.; no ne mogu updateati mobitel do ponedjeljka jer moj laptop ima 256 MB rama od kojih 16 MB koristi integrirana graficka kartica, pa zapravo nemam 256 MB rama vec 239 MB rama. Blesavo skroz!

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [6650 fold] korisnički review
    By Ico in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 125
    Posljednji post: 27-02-2010, 00:43
  2. [6650 fold] nece da se upali
    By majakovski in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 30-08-2008, 09:25
  3. 6650 fold vs W760i