1. vjerojatno je do tema.
2. noramlno je da se osvjetljenje tipkovnice nakon nekog vremena izgasi, isto kao i osvjetljenje displeya. očito je to tebi postavljeno na par sekundi.
odo i postavke -> postavke telefona -> općenito -> personalizacija -> zaslon -> Istek osvjetljenja (tu pogledaj na koliko ti je namješteno, pa povećaj, e da, ali onda povećaj i vrijeme u: Vrijeme uštede energije)
3. upravo isprobao 4-5 puta i uvijek uredno prikaže koliko je trajao razgovor i poklopi.
bez obzira da li razgovor prekidao sa crvenom tipkom ili zatvaranjem poklopca.
Može biti da ti je isključeno da sa otvaranjm poklopca se javljaš na poziv (a zatvaranjem završavaš poziv).
odi u postavke -> postavke telefona -> vanjski zaslon -> Odgov.ako je otklopljen i tu stavi Da.
I da, ja od prvog dana koristim PCSuite, i koristim mob maksimalno i nemam nikakvih problema sa mobitelom (istina, ovo prvo nisam isprobao, ali ću isprobati pa javim)
EDIT: isprobao sam i ovo sa temam. instalirao sam dvije teme, i nije mi prekidalo ni sa jednom...
BTW: teme sa skidao sa iduće stranice:
http://www.babinokia.com/themes-for-3rd-editon/
(galerije od 1 do 16)

Odgovori uz citat

ili smiriti živce i čekati par mjeseci.
) da mi kažete što bi mogao biti problem. Jer ako ga ne mogu sam riješiti mislim da ću otpičiti u T-com da mi ga na garanciju srede.

Bookmarks