Bok, sorry ako je bilo ali clan sam foruma tek nekoliko sekundi i pozdrav svima, ako negdje ima odgovor molim da se ne ljutite i da me samo uputite na njega.
Imam SE K550i koji je umro... jedan da se poceo zamrzavat i samo se vise ne da upalit. Proucavao sam na netu kako i sta raditi ali nista nisam uspio. Imam SEtool2, flash drivere, xs++, sve sam nabavio ali telefon ne reagira. Kada ga spojim usb-om sa tipkom C samo onaj infracrveni port blica 7 puta, jedino se nesto dogadja kad ga ukljucim dok drzim tipke 2+5 (to sam negdje procitao na GSM areni), i onda ga windowsi ocitaju kao generic flash device i ne mogu instalirati flash drivere jer se wizard ne otvori u windowsima. kada ga spojim na setool2 lite, samo kaze pre-boot failed, a u xs++ samo neki protocol3.1 ili tako nesto. Uglavnom htio sam ga flashat jednim od ovih programa ali ne mogu nista s njim, a ovako se uopce ne pali telefon, potpuno je mrtav, osim sto blic ta IR lampica kad ga pokusam upalit. Sto se moze uciniti u mom slucaju? Hvala unaprijed svima na odgovorima i sorry ako otvaram temu koja je mozda vec odgovorena.