Ma nek` probijaju...ja ionako nemam problema s virusima
Tvorci "najsigurnijeg" operativnog sustava na svijetu su izgleda riesili da se malo poigraju vatrom. Predstavnik Microsofta iz Velike Britanije Alister Bejker rekao je da ce biti imresioniran ako bude cuo da je neki haker prosao kroz zastitu koju nudi Windows XP sa SP 2.
Ovo izgleda kao otvoreni poziv da hackeri jos zesce krenu u napade na Windows racunare, posebno u velikim firmama. Neznam jel on siguran u ono sta govori no u svakom slucaju stizu novi problemi ...
dobra im je to reklamai ja se ne bih sjetio bolje
Samo što je zaboravio da gro ljudi NEMA SP2 iz vrlo jednostavnog razloga - soxa užasno...
da čuo sam grozne stvari od onih koji su ga instalirali a
ne znajući da niš ne valja,i onda mi još zvući nevjerovatno da
se ovi iz microsofta preseravaju da je neprobojan....!?!?!?
Pa već dugo nije bilo novih virusa šta jes jes![]()
to je zato kaj puštaju ove iz microsofta da se malo preseravaju
ali zato brijem da kad ih opet počnu štancat da će to biti ko na traci
još pogotovo kad ih ovi provociraju...
Samo zabranis pristup preko share printera i gotov problem
Zapravo bolje poslusajte ovih tu http://www.pcwelt.de/know-how/extras/103039/
Zadnji uredio Šile : 08-10-2004 u 13:19
ma sve je to meni isto, imam XP nisam stavio zakrpu godinu dana, SP2 budem stavio ok ga dobijem ako bude fakat valjao
nema sanse da to stavim. cak razmisljam da cu za godinu imat linux dok se malo vise prihvati
da ali teško...uz sve kaj microsoft ima
linux nema ni 20% podrške za programe koje ima microsoft
pa zato i kazem, za godinu ce linux biti bog i batina, i sad e vec ali je ljudima tesko prec na novi sustav jer nisu naviknuti
Ma nije toliko tesko, niti je Linux tezak koliko se prica.
Problem je sto je previse aplikacija koje koristimo svakodnevno podrzavaju samo Windows, a proslo bi puno vremena dok bi se navikli na nove aplikacije na Linuxu.
Zato Microsoft drzi monopol
Bookmarks