Kao prvo pozdrav svim forumašima.Kao drugo,trebam pomoću pri odabiru novog mobitela.Pregledavam već par dana ponudu T-Mobile-a (produžit ću ugovor na još 2 godine + imam nekih 9400+ club bodova koje mislim iskoristit) pa me zanima kaj odabrati?Nokie (5310 XM,5320 XM,E51,6220) mi se sviđaju ali me muči što svaka ima bateriju kratkog vijeka (osobno slušam mp3 cca 2 sata dnevno minimalno + sat-dva razgovora i K750 mi drži 2-3 dana) dok SE (W580,W595,W890,C902) imaju većinom spor softwer i čuo sam dosta priča da im tipkovnice pucaju....ostale proizvođače nisam ni gledao.Želim koliko-toliko kvalitetan telefon (robusnost).Od funkcija nisam zahtjevan...klasika (telefonija+SMS+MMS) a od điđa miđa volio bih da ima FM radio i MP3 player te naravno da to sve skupa zvuči bolje od prosjeka (znam da ne mogu dobit vrhunski zvuk ali ciljam čim bliže)....Wlan i symbian su korisna opcija ali nisu nužni....fotić nije uopće bitan jer ga ne koristim...dakle što preporučate?
-------------------
edit by moderator: Upoznaj se s pravilima foruma, i obrati pozornost na dio o pisanju naslova. Hvala

Bookmarks