Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 10 od 10
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pomoč i-mate 8150

Hi! Imam problema sa memeorijskom karticom microSD od 2GB stavio sam je u uređaj i on ju je prepoznao nakon nekog vremena se samo izgubi uopče je nema u programu a ona je još uvjek u uređaju šta da radim?

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kostahm1 Pregledaj post
    Hi! Imam problema sa memeorijskom karticom microSD od 2GB stavio sam je u uređaj i on ju je prepoznao nakon nekog vremena se samo izgubi uopče je nema u programu a ona je još uvjek u uređaju šta da radim?
    i-mate ima problema s tim sd utorom i wlanom jer stvar ne podržava sdhc kartice, dakle gutaju samo kartice do 2 gb sa svim ostalim ili ne rade ili imaju problem. Možeš probati formatirati karticu na telefonu ili formatirati na pc-u preko čitača kartica. A ako ne koristiš w-lan možeš probati isključiti w-lan.

Ako to ne hoda ostaje ti promijeniti karticu neznam ima li "običnih" kartica od 2 gb no ako ima ona koja nije sdhc bi morala raditi.Na koncu možda je i kartica neispravna.

Ovdje su ti korisnici i-matea pa možeš pitati http://www.ultimates.biz/modules/newbb/index.php

ovdje ti je priča o sdhc karticama http://www.ultimates.biz/modules/new...d=193&forum=13

Možeš probati i instalirati taj njihov patch.

Inače baš sam se zainteresirao za taj fon zbog cijene i xvga izlaza ali sam pukao na bateriji i tome s karticama, neće me biti par dana ali me zanima hoćeš li uspjeti i kako si zadovoljan pa neznam ako si slab s engleskim mogu ti pogledati štogod ovdje imaš što sam ja dosada saznao možda ti bude interesantno http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=830470#post830470
    Zadnji uredio fukmondo : 01-01-2009 u 16:19

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala ti puno pogledat cu te linkove koje si stavio,a sto se tice kartice nakon dva neuspjeha od 2GB napokon sam kupio onu pravu i sada radi,tako da imam viška kartice,pa ako hoces koju ti posaljem,inace sam dosta zadovoljan s uredjajem ostalo radi kako treba!

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav najviše me zanima kako te služi baterija nor. koliko dugo možeš čitati knjigu, a da ti je isključen wlan i bluetooth pa možda čak i prijem poziva i isto tako koliko dugo možeš gledati film s jednim punjenjem.Odnosno bili se dao gledati film ili čitati knjiga 5 sati koliko je specificirano vrijeme razgovora?

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haj! nisam probao čitat knjigu a film sam pogledao i bat.je taman izdržala,sve sam pogasio i onda sam pogledao film,znaš neki dobar program za convert filmova dvd i divx ja imam allok video to 3GP converter i cucosoft video converter slika mi nije najbolja nakon pretvaranja ili neki bolji player od windows playera!

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kostahm1 Pregledaj post
    ...znaš neki dobar program za... ...ili neki bolji player od windows playera!
    probaj sa npr. Core Player ili SmartMovie for WM ili Pocket Player-om

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sjećaš li se možda koji film da pogledam minutažu?Vidiš ja na mobitelju se v640i odgledam dva filma i dve epizode stargatea prije nego cikne.

Inače od konvertera dobar mi je m3 ali je developer odustao od njega kvalitativno najbolja slika ali nisam skužio kako povećati titl s druge strane ti imaš veći display pa će ti možda pasati, dosta drugih sam probao ali su mi ili pucali ili sam imao problema s titlom. Uglavnom trenutno sam na mediacoderu i radi mi izvrsno kvaliteta je u jednom prolazu ok s titlovima radiš što hoćeš , za dvd čini mi se da vi mobidvd mogao valjati ali kako stoljećima već nisam posudio dvd nisam probao ništa vezano uz dvd slobodno mogu reći godinama.

Ostaje ti kodiranje u xvid ili u h264. Xvid je brži ali je fajl veći h264 je duplo sporiji (više ždere procesora ali je zato fajl duplo manji što ti je dobro obzirom na karticu od 2 gb.A neki dan sam skinuo http://www.avsmedia.com/ i converter i tools sve imaš na mininovi ali nisam stigao osim na brzinu s converterom se poigrati relativno je brz slika izvrsna stabilno radi ali nisam skontao što i kako s subtitlovima i nisam našao opciju za h264.Evo tu sam bajao o tome, a i nešto s mapama bi ti moglo biti zanimljivo umjesto gps-a http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=51915&page=4. Od playera svi hvale core player za takve uređaje ,a sad se hvali i kinoma play.

Uglavnom da bi stvar dobro radila i glatko i zauzela što manje prostora trebao bi napraviti konverziju na rezoluciju displaya ili manju (vidi koliko možeš a da ti je kvaliteta slike i dalje prihvatljiva, nalijepiš titl na film, uključiš crop to fit da ti ispuni cijeli screen, frame rate ostaviš originalani tako da ti s ene dogodi da ti zvuk ne bude sinkroniziran, a najmanje mjesta će ti zauzeti h264 za video 128 kbs ili 320 za xvid to je za rezoluciju 220x176 tebi bi mislim možda pasala 320x240 i lc aac za zvuk dosta ti je 64 kbs stereo a, možeš i mono.

Film bi ti trebao izaći od 120 mb do 350 maximalno ovisno za što se odlučiš. Za knjige u txt formatu bi ti trebao biti dobar taquilacat book reader http://tequilacat.org/dev/br/index-en.html ili readmaniac oni rade pod javom trebalo bi hodati s njima bi trebala baterija manje žderati dok čitaš.

ovdje ako se hoćeš dalje natezati s sdhc karticama imaš priču o tome http://forum.xda-developers.com/show...344338&page=43 i da zaboravio sam ti reći bude li problema možeš probati formatirati karticu u fat 16 to je po standard sd specifikaciji pa bi to možda riješilo problem s onom karticom.
    Navodno bi se dao namontirati usb stick preko porta s odgovarajućim kabelom pa bi to kao riješilo problem kapaciteta.IMa postova gdje se tvrdi da to hoda.
    npr. s ovim kabelom i činimi se da treba instalirati neke cab-ove, navodno na isti način ide gore usb miš i tipkovnica, a može i bluetooth, spojiš se na monitor truja ide preko punjača i evo ti desktopa.
    Sve u svemu vidim baterija nije baš sjajna na kraju ću morati ispljunuti lovu za xperiu a muči me da nema tv out.
    Zadnji uredio fukmondo : 09-01-2009 u 19:33

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haj! pogledao sam samo bee movie i jednu seriju združene brače,spojio sam ga na monitor i na projektor radi i to mi se sviđa i meni je zao sta nema tv out,ali dobar mi je,sada sam instalirao skype windows mobile i radi zvao sam frendove,hvala za linkove pogledat cu jer ovi convertori naprave mi sranje tako da zna pucat film poludim,sviđa mi se to za usb stick za povecanje memorije pogledat ču na stranicama od i-matea,ako ti još šta treba vezano uz ovaj urđaj slobodno pitaj,a koj ti pocket pc imaš?

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znači bee movie 90 min i epizoda braće recimo 45 min to bi bilo oko135 min dva sata i 20 min uff malo drži baterija.

Tv out bi mogao riješiti bilo je vga na tv konvertora po 300 - 350 kn ako te to pali, samsung omnia pak ima tv out ali nema vga, a ni kabel ne dolazi s njime u našim krajevima.

Ja nemam još ništa htio sam htc diamonda pa je izašao pro pa sam planuo na njega pa je ispalo da je loš na bateriji i multimediji pa sam zapeo na omniu pa ispade rezolucija mala i onda donese đavo xperiu al nema tv out, a pogledaj sad što dolazi iz nvidie http://www.nvidia.com/page/handheld.html po yubitu ima filmića za krepat. Malo je pokrupnija ali koje sučelje i deset sati hd videa s jednim punjenjem, a frajer igra i quake 3 na palzmi s njom kataklizma.Onda se moja ljubav prema dobrom šopingu razbuktala na i-mate ali sam izgubio erekciju zbog baterije i sd kartice i sad se ljuljam mislim si da se za malu lovu dočepam wm6.1 pa da se igram dok ne nabasa što zanimljivije, a opet što ne uzet xperiu i gotovo i tako kratim vrijeme.

Ovdje ti je priča o usb hostu ili ti o usb otg http://www.ultimates.biz/modules/new...id=47&forum=14
    Zadnji uredio fukmondo : 09-01-2009 u 21:04

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haj! ja sam htio htc ali su skupi,dobar mi je jer dosta putujem poslom a komp od firme je u banani,rasturam se na ovakve stvarčice,ovo šta je nvidia napravila prava ludnica.

hvala za linkove imam dosta igrica za pocket pc pa ako zelis mogu ih stavit na postu

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 2
    Posljednji post: 08-11-2008, 11:58
  2. Nokia e66 vs i-mate 6150 (8150)
    By Hoc in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 29-10-2008, 00:11
  3. i-mate ultimate 8150 auto punjač
    By Symbian in forum Windows Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 08-07-2008, 14:55