Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 10 od 10

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pomoč i-mate 8150

Hi! Imam problema sa memeorijskom karticom microSD od 2GB stavio sam je u uređaj i on ju je prepoznao nakon nekog vremena se samo izgubi uopče je nema u programu a ona je još uvjek u uređaju šta da radim?

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kostahm1 Pregledaj post
    Hi! Imam problema sa memeorijskom karticom microSD od 2GB stavio sam je u uređaj i on ju je prepoznao nakon nekog vremena se samo izgubi uopče je nema u programu a ona je još uvjek u uređaju šta da radim?
    i-mate ima problema s tim sd utorom i wlanom jer stvar ne podržava sdhc kartice, dakle gutaju samo kartice do 2 gb sa svim ostalim ili ne rade ili imaju problem. Možeš probati formatirati karticu na telefonu ili formatirati na pc-u preko čitača kartica. A ako ne koristiš w-lan možeš probati isključiti w-lan.

Ako to ne hoda ostaje ti promijeniti karticu neznam ima li "običnih" kartica od 2 gb no ako ima ona koja nije sdhc bi morala raditi.Na koncu možda je i kartica neispravna.

Ovdje su ti korisnici i-matea pa možeš pitati http://www.ultimates.biz/modules/newbb/index.php

ovdje ti je priča o sdhc karticama http://www.ultimates.biz/modules/new...d=193&forum=13

Možeš probati i instalirati taj njihov patch.

Inače baš sam se zainteresirao za taj fon zbog cijene i xvga izlaza ali sam pukao na bateriji i tome s karticama, neće me biti par dana ali me zanima hoćeš li uspjeti i kako si zadovoljan pa neznam ako si slab s engleskim mogu ti pogledati štogod ovdje imaš što sam ja dosada saznao možda ti bude interesantno http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=830470#post830470
    Zadnji uredio fukmondo : 01-01-2009 u 16:19

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala ti puno pogledat cu te linkove koje si stavio,a sto se tice kartice nakon dva neuspjeha od 2GB napokon sam kupio onu pravu i sada radi,tako da imam viška kartice,pa ako hoces koju ti posaljem,inace sam dosta zadovoljan s uredjajem ostalo radi kako treba!

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav najviše me zanima kako te služi baterija nor. koliko dugo možeš čitati knjigu, a da ti je isključen wlan i bluetooth pa možda čak i prijem poziva i isto tako koliko dugo možeš gledati film s jednim punjenjem.Odnosno bili se dao gledati film ili čitati knjiga 5 sati koliko je specificirano vrijeme razgovora?

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haj! nisam probao čitat knjigu a film sam pogledao i bat.je taman izdržala,sve sam pogasio i onda sam pogledao film,znaš neki dobar program za convert filmova dvd i divx ja imam allok video to 3GP converter i cucosoft video converter slika mi nije najbolja nakon pretvaranja ili neki bolji player od windows playera!

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kostahm1 Pregledaj post
    ...znaš neki dobar program za... ...ili neki bolji player od windows playera!
    probaj sa npr. Core Player ili SmartMovie for WM ili Pocket Player-om

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sjećaš li se možda koji film da pogledam minutažu?Vidiš ja na mobitelju se v640i odgledam dva filma i dve epizode stargatea prije nego cikne.

Inače od konvertera dobar mi je m3 ali je developer odustao od njega kvalitativno najbolja slika ali nisam skužio kako povećati titl s druge strane ti imaš veći display pa će ti možda pasati, dosta drugih sam probao ali su mi ili pucali ili sam imao problema s titlom. Uglavnom trenutno sam na mediacoderu i radi mi izvrsno kvaliteta je u jednom prolazu ok s titlovima radiš što hoćeš , za dvd čini mi se da vi mobidvd mogao valjati ali kako stoljećima već nisam posudio dvd nisam probao ništa vezano uz dvd slobodno mogu reći godinama.

Ostaje ti kodiranje u xvid ili u h264. Xvid je brži ali je fajl veći h264 je duplo sporiji (više ždere procesora ali je zato fajl duplo manji što ti je dobro obzirom na karticu od 2 gb.A neki dan sam skinuo http://www.avsmedia.com/ i converter i tools sve imaš na mininovi ali nisam stigao osim na brzinu s converterom se poigrati relativno je brz slika izvrsna stabilno radi ali nisam skontao što i kako s subtitlovima i nisam našao opciju za h264.Evo tu sam bajao o tome, a i nešto s mapama bi ti moglo biti zanimljivo umjesto gps-a http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=51915&page=4. Od playera svi hvale core player za takve uređaje ,a sad se hvali i kinoma play.

Uglavnom da bi stvar dobro radila i glatko i zauzela što manje prostora trebao bi napraviti konverziju na rezoluciju displaya ili manju (vidi koliko možeš a da ti je kvaliteta slike i dalje prihvatljiva, nalijepiš titl na film, uključiš crop to fit da ti ispuni cijeli screen, frame rate ostaviš originalani tako da ti s ene dogodi da ti zvuk ne bude sinkroniziran, a najmanje mjesta će ti zauzeti h264 za video 128 kbs ili 320 za xvid to je za rezoluciju 220x176 tebi bi mislim možda pasala 320x240 i lc aac za zvuk dosta ti je 64 kbs stereo a, možeš i mono.

Film bi ti trebao izaći od 120 mb do 350 maximalno ovisno za što se odlučiš. Za knjige u txt formatu bi ti trebao biti dobar taquilacat book reader http://tequilacat.org/dev/br/index-en.html ili readmaniac oni rade pod javom trebalo bi hodati s njima bi trebala baterija manje žderati dok čitaš.

ovdje ako se hoćeš dalje natezati s sdhc karticama imaš priču o tome http://forum.xda-developers.com/show...344338&page=43 i da zaboravio sam ti reći bude li problema možeš probati formatirati karticu u fat 16 to je po standard sd specifikaciji pa bi to možda riješilo problem s onom karticom.
    Navodno bi se dao namontirati usb stick preko porta s odgovarajućim kabelom pa bi to kao riješilo problem kapaciteta.IMa postova gdje se tvrdi da to hoda.
    npr. s ovim kabelom i činimi se da treba instalirati neke cab-ove, navodno na isti način ide gore usb miš i tipkovnica, a može i bluetooth, spojiš se na monitor truja ide preko punjača i evo ti desktopa.
    Sve u svemu vidim baterija nije baš sjajna na kraju ću morati ispljunuti lovu za xperiu a muči me da nema tv out.
    Zadnji uredio fukmondo : 09-01-2009 u 19:33

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haj! ja sam htio htc ali su skupi,dobar mi je jer dosta putujem poslom a komp od firme je u banani,rasturam se na ovakve stvarčice,ovo šta je nvidia napravila prava ludnica.

hvala za linkove imam dosta igrica za pocket pc pa ako zelis mogu ih stavit na postu

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 2
    Posljednji post: 08-11-2008, 11:58
  2. Nokia e66 vs i-mate 6150 (8150)
    By Hoc in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 29-10-2008, 00:11
  3. i-mate ultimate 8150 auto punjač
    By Symbian in forum Windows Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 08-07-2008, 14:55