Evo u tri riječi, znam da neki traže ovakve informacije okolo (ko i ja).
* Čeka se flash/flex od v620 e nebili se omogućilo snimanje filmova.
To neće ići. Ekipa iz italije probala je, i navodno v60 uopće nema TRIPLETSE. Kažu da je SW čisto drugačije koncipiran, tako da kad se prebaci na v300-v400-v500-v525-v600 mob se blokira. Ali, to nije sve! Nakon toga se može stavit jedino 55R (nakon kojeg nema povratka ni na šta drugo).
Uglavnom, probani FLEX je GSRV620T673NZ062, a FLASH je R367_G_0E.65.23R (flash ne počinje sa TRIPLETS --> to bi trebalo biti dosta za dobro razmislit jel' to sve kompatibilno).
* Pametnjaković, također talijan, puknuo je soft od V3-RAZR na v525 i, naravno, blokirao mob. Totalna nekopmpatibilnost (prevelike razlike u hardwareu). Opet ga se dalo popravit jedino sa 55R.
* Pojavio se v550-v551. Taj bi, prema informacijama (opet neki talijan koji je Motorolin tester), trebao imat SW kompatibilan sa našim vXXX modelima, a isti bi trebao imati podosta poboljšanja: osim (uobičajeno) bržih menija, brže kamere i bolje slike (na kameri), bitna stvar je da se na v551 može uključit Speaker (vanjski zvučnik) PRIJE nego što se odgovori na poziv, i još neke takve stvari . ne sjećam se svega točno.
Međutim, probali su i to bubnut na v525 i na v600. Rezultat: mob mrtav, flash moguć jedino sa 55R (ovaj put nisu stavljali FLEX nego samo FLASH).
Znam da ove informacije nisu najfriškije (datiraju cca. iz 5. mjeseca ove godine) ali ne sjećam se da sam vidio na forumu da je netko pokušao ovako kemijat. A bolje učit izz iskustva drugih (pogotovo ako su negativna) nego iz vlastitih...
I još jedna stvarčica... vele ljudi da talijani ne gnjave za garanciju ako je v525 flashan na v600. Rijetko tko zna gnjavit na servisu, ali onda odenseš mob u drugi servis, i mir.
A kod nas...

).
Odgovori uz citat
Bookmarks