Evo otvaram ovu temu (s Luninim dopuštenjem), s ciljem da se malo zabavimo. Znači ako ko zna kakve trikove radit, neka nam napiše postupke, ili neka stavi neki video (ja sam na you tubu vidio dosta dobrih trikova, i par njih sam prokužio).
Jedan trik sam kao klinac naučio radit, i sad ću vam napisat postupak:
Uzmete dva komada špage. Jedan duljine 5 cm, drugi oko 30 cm.
Sad prepolovite veći komad na pola, a mali komad stavite ispod njega, da kad uhvatite vrhove malog komada, da veliki visi na malom (nadam se da ste me skužili, lol). Onda prstima prekrijete taj spoj špagi, znači da publika nevidi taj spoj špagi, da izgleda sve kao dvi dugačke špage. Onda ih zavežete čvrsto i izgleda kao da su spojene dvije velike špage. Onda okrećete špagu oko šake, a istovremeno skidate onaj mali dio špage, i stavite ga u džep. Tada izgovarate riječi: "i onda uzmem čarobni prah", a zapravo u džep stavljate taj mali dio špage. I onda vam ostane onaj jedan veliki dio u ruci i vi pokažete publici, i oni misle da ste iz dva velika komada špage stvorili jedan.
Nadam se da ste me shvatili, jer ni ja sad nekužim šta sam napiso...
Ako treba, sve ću ovo izbrisat i snimit video kak trik izgleda
Evo jedan trik koji sam skužio:
http://www.youtube.com/watch?v=hQhdK8l6CuY
Ja sam skužio kako trik radi, jeli još ko od vas skužio??
Ajde mađioničari da vas vidim!

), s ciljem da se malo zabavimo. Znači ako ko zna kakve trikove radit, neka nam napiše postupke, ili neka stavi neki video (ja sam na you tubu vidio dosta dobrih trikova, i par njih sam prokužio).
Odgovori uz citat
Bookmarks