Eto vrlo jednostavno dali je to moguce (a mislim da sam cuo da je) i ako je sta mi treba od programa?
Eto vrlo jednostavno dali je to moguce (a mislim da sam cuo da je) i ako je sta mi treba od programa?
Moguće je. Mislim da ti treba crackana igra i MMC na kojemu će ta igra biti. Dalje je postupak kao s ostalim igrama. Ali nisam siguran i radije pitaj cybera ili nekog bolje upućenog u to.
1. instaliras blz instaler (mozes ga naci na zone 60)
2. kopiras crackanu n-gage igru na mmc (u root)
3. pokrenes blz instaler - instaliras igru u mob
4. pobrises igru na root-u
5. igras!
O.k. znaci moze, to je dobro za cuti.
1. E sad jel ima nekih linkica gdje se mogu skinit te crackane igre?
2. Nemam pojma sta je root?
3. Pobrises igru na root-u, to valjda nemam pojma jel neznam ni ovo pod 2?!
1. http://www.zone60.org/ngage.php?PHPS...5b31abce2afd72
2.staviti igricu na root -> staviti igricu na MMC, NE u folder vec samo na "goli" MMC!
Na gore linku ima blz instaler al nemoz skinit a igrice se isto nemogu skinit zato jel nisam registriran?!
Evo neko uputsvo: http://nok6600.at99.ru/ngage_instr.html a tu mozete i skidat n-gage igrice!!
Dosta su velike ak se smije primjetit?!?
Jel ko probavo to jel super to ispada na 6600, jel igrivo?? Dajte neka iskustva!
Zadnji uredio Šile : 15-09-2004 u 21:11
...baš ću jednom neku igru probat pokrenut na svojoj 3660...da vidim da li može...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Eto skinut instaler i ubacena igra Puyo Pop neka imitacija tetrisa ma moze proc sad skidam Sonic i Daedalus 3D-full valjda valja sta.
Kako se ponasaju spider man i tomb rider i Tom Clance? Na nekim forumima sam procito da nece da sljakaju zbog memorije al mi nije jasno koje. Valjda velicine memorijske kartice?
Pokušavam skinut neke igrice sa eMule P2P, ali ne ide tak lako. Zna li itko gdje ima N-Gage igrica za podownloadirat. Zone60 odlazi kvragu, sve mi se čini.
Naso sam jedan ftp site al nemoz nis skinit samo 10 usera prima a brdo igrica valjda non stop ima nekog!!
Bookmarks