Jesi li isključio stanje uštede energije (u opcijama mobitela i- ako ima- u opcijama programa)?
Kod mene tako radi (koristim cclock) na n73.
Jel postoji način da se napravi nekako da ekran stalno pokazuje screensaver nakon gašenja svjetla? Sad imam instaliran Largetime screensaver, ali nakon 2 minute ekran se potpuno zacrni i ništa nema na njemu tako da taj screensaver gubi zapravo smisao. Na N73 mi je uredno pokazivao sat cijelo vrijeme i ikone propuštenih poziva i pristiglih poruka.
EDIT by Ico: naslov je promijenje. u buduće stavljaj tagove [] u naslov inače tema leti u smeće.
Zadnji uredio Ico : 12-10-2008 u 00:46
Jesi li isključio stanje uštede energije (u opcijama mobitela i- ako ima- u opcijama programa)?
Kod mene tako radi (koristim cclock) na n73.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ovdje je to drugačije, određuje se koliko sekundi da traje ušteda energije, a nakon toga se pojavljuje screensaver i traje jedno 2 minute. Nema kao na n73 da se to isključi ta ušteda energije. Znam da je to bilo ona fora kad se upali ona mala dioda plava (senzor za svjetlo) i ekran je potpuno crn, na 6120c nije tako.
Potrebna ti je aplikacija cClock da ti se ne bi gasio screensaver.
jel netko primjetio da korištenje cclock-a jače guta bateriju??
- Opera user
--- COD2 expert
Bookmarks