bolji soft na njoki,kao i video reza,kao i ekran..jedina prednost k750 je AF...tako da bi ja definitivno zamjenio i to odmah...
namjeravam zamijeniti moj k750 za nokiju 6280 bez ikakve nadoplatnje...pa mi recite da li mi se isplati...
i mogu li kao na sony ericssonu k750 uključiti onu bljeskalicu kao svijetlo da svjetli a da ne moram slikat
nokia 6280 ima rds na radiju?
i ona ima symbian software?
hvala...
riječi su isto kao i gomile ljudi - nije nužno znati za sve...
J. B. Štulić
bolji soft na njoki,kao i video reza,kao i ekran..jedina prednost k750 je AF...tako da bi ja definitivno zamjenio i to odmah...
kaj je to AF?
J. B. Štulić
Definitivno se isplati jer jedino na strani k75o je autofokus na kameri kao što je i kolega smogovac rekao
Nemozes,sluzi samo za slikanje.
Nisam siguran ali mislim da nema.
Nema symbian softvare vec s40,a to je definitivno najbolji dummy softvare na svijetu...
ali mislim da neću zamijeniti zbog ove bljeskalice...
J. B. Štulić
Po meni je takva zamjena i više nego isplativa.
Inače AF ti je AutoFocus. pa je slika slikana sa K750 oštrija od one slikane sa 6280.
Ja bi mijenjao odma.
Al ako ti je stalo do toga da bljeskalicu možeš koristiti kao lampu i da radi toga nebi mijenjao mob, onda stvarno... lol...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
možete mi nabrojiti još kojih stvari zbog kojih bi mijenjao koje su bolje na k750 a lošije na nokiji 6280 i obrnuto....hvala...
J. B. Štulić
Nokia 6280:+ Ekran fizički veći,bolja rezolucija ekrana 240*320,video u vga rezi,s40 softvarea,nema joystic,bolje drži cijenu.
Nokia 6280:- Loš klizni mehanizam(da se u servisu napravit),lošija kamera,nema radio s rds-om(ak se to moze nazvat minusom)
SE k750i:+ Kamera s autofokusom.lako se moze otkljucati da radi na sve mreže.
SE k750:- Manji ekran,losija reza ekrana,losiji video,ima joystic koji se lako potrga,losiji softvare koji je dosta spor,gubi cijenu ima ga svaka baba na ulici.
Šta bunca ovaj đejms! Mijenjati K750 za N6280 1:1?![]()
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
@đejms 007 nemoj mjenjat, za mene je k750 najbolji dummy fon, dizajn mu je savrsen, gotovo klasican. no ako ti je dosadio, razumijem, onda promjeni bez razmisljanja.
još jedno pitanje koji soft je bolji s40 ili s60?
jedni verle da je s 40 ja jedni vele da je s40 naj slabiji...komu vjeroovati da čujem vaše prijedloge hvala...
J. B. Štulić
hvala sve kužim i kojega da si stavim? jer mislim da ću ipak zamijeniti mobove...a kod mijenjanja soft. se gubi garancija? (inače na moobu je s 40)
J. B. Štulić
aha još jedna stvar zbog koje neću (vjerojatno...) mijenjat mobitele...
J. B. Štulić
pa to je isto subjektivno.puno ljudi voli softver SE i ne bi ga mijenjali za nikakvu nokiju.
govorim o brzini,jednostanosti,personalizaciji u ostalom znaš i sam...
ok i ja vise volim Nokijin softver,a tek onda SE.
,ali naprimjer imam par prijatelja koji nizasto ne bi mjenjali SE za Nokiju.
Imao sam i K750 i 6280 i moje je mišljenje da je Nokia ipak bolji mob, prvenstveno zbog ekrana koji je mnogo bolji nego u SE, fenomenalnog zvuka i jeftinih memorijskih kartica + još uvijek je dosta atraktivna.
Na strani K750 je jedino kamera.
La donna e MOBILE
ajde ljudi da ne otvaram novu temu !!
Koliko je otključavanje za Nokiu 6280 ? Dali je napokon pala cijena ? I dali netko ima info da bi za dotični mobitel uskoro mogao biti neki program za unlock public !??
Thx !!
Bookmarks