ajde da ti neš napišem, neću reći sigurno ali vjerojatno razlog problema s bljeskalicom ti je brendirani T-mibile unutra, kad ubaciš Nokin, mislim da će ti se rješiti problem. Ja kad sam imao 6280 i čisti Nokiin nisam imao problema sa bljeskalicom.
ajde da ti neš napišem, neću reći sigurno ali vjerojatno razlog problema s bljeskalicom ti je brendirani T-mibile unutra, kad ubaciš Nokin, mislim da će ti se rješiti problem. Ja kad sam imao 6280 i čisti Nokiin nisam imao problema sa bljeskalicom.
HC4L
Dajte, zar nitko ne zna?
Snaga bljeskalice valjda ovisi o svjetlini same scene koju misliš fotkati. Pretpostavljam da bi flashanje riješilo problem. Ako joj nije isteklo jamstvo, nosi u Mobis i lijepo zamoli ekipu da stave čisti softver. Ako jest, pogledaj T-Macinu sticky temu o flashanju Phoenixom
Ok,mobitel je kupljen dan nakon što je izašao u t-mobileu. Verzija softa je 3.82 . A u vezi jakosti bljeskalice,nema veze osvjetljenje,nego dok pritisnem područje oko fotosvjetla s prstima,onda je ok.
Evo mene ponovno...
Problem je sljedeći: Zna se dogoditi da mi se mobitel isključi za vrijeme razgovora, iako je baterija puna. Zašto? I gdje se može kupiti kabel za Nokiu?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Maske bi trebale pasati, jedino neznam za navigacijske tipke...
Probaj nazvat mobis i pitat jel imaju, jer kolko sam shvatio treba ti cijelo kuciste a ne samo prednja i straznja maska a toga bas i nema posvuda (bar ja nisam mogo nac kad mi je trebalo za neke nokije...).
Bookmarks