Vrati im ga ... moj zuji kad je na prazno uključen u struju, kad se puni nije ...![]()
Ovako,neki sam dan kupio u T-Mobile Nokiu 6500 Slide i kada sam došao doma išao sam ju odmah napuniti jer mi je trebala za sljedeći dan.
Nakon što sam uključio punjač u struju bilo je sve u redu,ali kada sam ga prikopčao na mobitel onda je odjednom počeo zujati(čuje se na 1m udaljenosti)
Pa vas ja pitam dal je to vrijedno one T-Mobile reklamacije gdje ga nakon 3 dana mogu vratiti ako nešto ne odgovara tvornički?
Molio bi hitan odgovor kako bi išao obaviti danas(subota).![]()
Vrati im ga ... moj zuji kad je na prazno uključen u struju, kad se puni nije ...![]()
Moj je zujao dok je bio novi, pa čak se i grijao puno ali sada ga to sve kao prošlo ili ja ne primječujem ili se on "izradio".
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Evo danas ga opet stavio na punjenje i nema više zujanja.
Čini se da je do mog "štekera" jer čim sam stavio u drugi automatski je sve bilo u redu.
Još smatrate da ga treba vratiti?
Punjač je ispravan. Nema ga potrebe vraćati. Zujanje koje se može javiti sasvim je normalna, iako iritirajuća, pojava.
ne mogu vjerovati koliko mudrih odgovora, jel netko od vas vratio televizor zato sto zuji?
normalno je da punjac zuji zbog same njegove izvedbe
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks