gogi to ti ide u podforum ISDN # xDSL # Cable # ...
a inače ok je kaj je HT dobio konkurenciju pa će valjda ta usluga biti u skoroj budućnosti pristupačna svima![]()
Evo dočekali smo napokon i "konkurenciju" u DSL ponudi. Konkurencija je namjerno u navodnicima pošto HT još uvijek ima monopol i mora se koristiti njegova infrastruktura. Da skratim, ukoliko želite koristiti IskonDSL i dalje morate plaćati HT-u pretplatu.
Više o tarifnim modelima možete pročitati na http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=56793
gogi to ti ide u podforum ISDN # xDSL # Cable # ...
a inače ok je kaj je HT dobio konkurenciju pa će valjda ta usluga biti u skoroj budućnosti pristupačna svima![]()
jos je to malo preskupo, ipak ostajem kod ISDN-a
kak su podli. kao samo 19 kn za ostvaren surf , a zapravo su isti ko ht. P R E S K U P O
Preciznije, nakon što plati HT-u uvođenje linije (854 kn), najam modema (61 kn) i mjesečnu pretplatu ovisno o brzini (157 kn za 384/64, 340 kn za 768/128 ili 706 kn za 1536/192), korisnik će moći birati želi li za pristup Internetu koristiti IskonDSL ili HTnetov MAXadsl (a u budućnosti možda i pakete nekih drugih ISP-ova, ako ih ponude), ovisno o tome što mu se više isplati.
Malo je jeftinije, ali ne puno. Ako ništa drugo barem malo konkurencije.![]()
...Naličje svega, za one koji nisu shvatili, jest to što je za pružanje usluge IskonDSL IskonInternet obavezan koristiti HT-ovu infrastrukturu, pa će korisnik dobivanje linije i mjesečnu pretplatu na liniju i dalje plaćati HT-u prema važećem cjeniku....
...i sami kažu,HT tu ima dobitka...ali inače,to je još preskupo za nas Hrvate,osim za određene...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
za one malo dubljeg džepa nije preskupo dok za prosječnog čoeka jest
...jupi bit' će više online korisnika (mož' si mislit')...
HTnet čak ima i bolju ponudu, iskon naplaćuje svakih započetih 512mb, dok HTnet tek kada ga potrošiš do pola...
...da zanimljivo je to da se nešto pokrenulo...
sve je to ok, ali meni svejedno kad ga jos nema u zadru, a pitanje je kad ce i doci - mozda kad cijene malo padnu![]()
maraschino - PTICICA
Izvorno postao gog
ma da zamisli
najbolje da nisu povoljniji a imaju monopol.
dobar grah daleko se čuje
a uvijek ima naivaca koji će nasjesti na ovu ponudu.....
i potpomagati naš dragi monopolistički ht.....
...vidiš ja sam na listi čekanja za 2006...
I opet sam nestrpljiv...![]()
Uh, kad bi svoj mjesecni promet podijelio s ovih njihovih 512 MB i pomnozio s 24, koja bi to cifra bila. Prodajem kucu, auto, stan, vikendicu itd da si platim jedam racun!!!!
Ostajem ja i dalje na dobrom starom satelitu.
cyber nego za šta ga ti koristiš
Pa za sirfanje valjda, tu i tamo koja mp3-ica i tak, ja bih ga uglavnom za to i koristio...
pa da, i ja isto, uglavnom pokoji mp3, a mozda bi se tu i tamo nasao koji film, mada sumnjam, a najvise programi, update za mobitele (cca 15MB) i tako... Skupi se i na tome dosta prometa...
maraschino - PTICICA
Sorry decki, ali cini mi se da pocetna investicija nije vrijedna skidanja "tu i tamo nekog programa i sl." Realno, pretplata x 12 = cca 250 €, satelitski download = 200€ max godišnje (512 kbps teoretska brzina, kod mene do 250 kbps, 2GB mjesecno push + neogranicena kolicina podataka kod direktnog downloada). E jos samo da vidimo hoce li to tako i ostat, jer je providera preuzela druga firma.
Pocetna investicija je do 1. studenog 0 kuna. Imaš dvosmjernu satelitsku vezu ili si zakačen i s modemom zbog uploada? Može neki link...
Bookmarks