Mislim da neces moci sa dvije lokacije se spajati na net - bas zbog lozinke i kor. imena, ali nisam siguran...
@Kuki, daj koji link za taj sat. download. Sve sto sam ja nasao na netu je preeeeeskupo, pa sam brzo od toga odusato...
"HTnet pri uključenju MAXadsl usluge dodjeljuje korisniku račun s korisničkim imenom i lozinkom kojim se vrši naplata po prometu, neovisno o lokaciji s koje se korisnik spaja.
Dakle, korisnik se može spajati s bilo koje lokacije na kojoj je instalirana ADSL usluga, a naplata će se vršiti po korisničkom računu."
Jel to znaci da mogu istovremeno sa dvije lokacije ici na net?
Mislim da neces moci sa dvije lokacije se spajati na net - bas zbog lozinke i kor. imena, ali nisam siguran...
@Kuki, daj koji link za taj sat. download. Sve sto sam ja nasao na netu je preeeeeskupo, pa sam brzo od toga odusato...
maraschino - PTICICA
kakav ti je to "direktni" download
Di si ti bio dok sam ja imao satelitski internet. Isprobao sam sve moguće satelitske veze i to je sve qrac. Jedina stvar koja mi se jako svidjela je dvosmjerna veza. Ali na žalost oprema je još užasno skupa.
@kresoml
Ne može se s dvije lokacije ići na internet ali kod mene je slučaj da je modem spojen u mrežu i svi kompovi idu preko mene na internet
Jel ima kkakovih ogranicenja u duzini kabela? Jel brzina opada?Izvorno postao cyberphere
nije istina, brzina opda sa duzinom kabela. do 400 m od adsl koncentratora brzina je maksimalna, a dalje opada drasticno... (to sam polagao nafaksu)
maraschino - PTICICA
AFAIK, to se odnosi na udaljenost priključka u stanu do "centrale". Cybersphere ima ADSL modem spojen na komp koji je u mreži...
ok, to je nesto drugo; pa otkud ja znam da je njemu direktna linija
a to je istina, ali se odnosi od stana do centrale, kako si napisao...
maraschino - PTICICA
Ma mislio sam na duljinu kabla od mene do susjeda dva kata niže! Znaci tu nema velikkog pada brzine!
cyber nisam ono "naivaca" mislio na tebe......![]()
to se odnosilo na one koji popuše rečenicu
"ono kao povoljno je i samo trebate uzet....."
isto kao i ova fora mada i nije toliko loša da do 1 studenog tko
se prijavi ima prva tri mjececa besplatni promet ali naravno plaća pretplatu..
eto to ti je ono šta reklama radi čuda ak je dobro napravljena.....
Zanimljiv članak:
http://www.morsko-prase.hr/2003/inde...n=tekst&id=354
da zanimljiv svaka čast autoru i tebi kaj si nam ga pokazao....
to je i više od onoga kaj sam ja mislio....
iz mog iskustva, ima. ja sam koristio dsl mjesec dana ovog ljeta i brzina je bila banana... covjek mi reko da mi je kabel predug, a onaj koji si mi oni dali ( provider ) je bio prekratak...Izvorno postao kresoml
It's nice to be important, but it's more important to be nice
...zato što zaposlenici imaju 50% popusta...
(a i stara je gadno zakurila izgleda)![]()
...u biti sve centrale u Hrvatskoj su digitalne...
Jedino što mu možda na centrali postavljaju DBLIM koji je preduvijet za DSL...
Jos jednom svaka cast, takovi tekst dobro dodje, ako drzi vodu jel ja se skoro zaletio pa uzeo ADSL! A jesi ti vidio slovenaca 177kn za studente za neogeranicen prometIzvorno postao gog
Nažalost, unatoč svemu ja još razmišljam o dsl-u![]()
a i ja bi da imam para kao ti![]()
...meni jedino što je privlačno je to da sam cijelo vrijeme online te kad mi se "sprdne" sjednem za kompi bez povezivanja odradim ono što sam htio...
Bookmarks