Kupujem novi mob i odlucio sam se za smartphone(do sad jos nisam imao smartphone).
Kolko vidim N95 8GB je jedan od najboljih, ali oko mi je zapelo i za SE W960 pa imam
par pitanja i nedoumica(oprostite ako je tema već bila ali nemam trenutno vremena za trazenje).
1.) Gledao sam na malo clipove na youtubeu i nekako mi se UIQ čini brži i stabilniji od S60 na N95 8GB.
Jel mi se to samo čini ili je stvarno tako?
2.) Dali se trajanje baterije produljilo sa zadnjim softverom na N95 8GB i kolko traje uz neko normalno koristenje na kojem mobu?
3.) Na kojem mobu je brži prijenos podataka s kompa?
4.) Da li GPS na N95 8GB radi dobro bez spajanja na internet?
5.) Nisam držao ni jedan od ta 2 telefona pa me zanima jel se jako vide pixeli pogotovo na N95 8Gb?
6.) Da li se moze gledati neki veći film na SE W960 bez štekanja s obzirom na slabiji procesor?
Nisam neki ljubitelj slide telefona, ali nisam imao ni mob sa touch screenom, a mobitel bi imao godinu dana sigurno pa me
zanima kako se nokijin slide drži nakon toliko vremena(citao sam da nije nešto posebno).
Mob kupujem iz oglasnika(novi) i koristio bi ga za pozive, poruke, muziku, možda koji filmić, internet ponekad...
Nekak me sve vuče na SE W960(baterija, brzina, touch screen, izgled) ali onda vidim da ima onaj konektor koji s vremenom gubi kontakt,
nema ugrađeni gps(kojeg ne bi ni koristio nešt previše, al ko zna šta se bude promijenilo za godinu dana), a kod nokie me najviše smeta
slide i čini mi se da kvaliteta izrade i nije bas neka![]()

), a kod nokie me najviše smeta

.gif)

Bookmarks