Odi na web stranicu allianza, odaberi putno osiguranje, odaberi kakvo želiš i plati online. Kakva crna poslovnica! I obavezno ga uzmi, jer ako ti se ne daj bože nešto dogodi, plaćat ćeš svaki dan liječenja/oporavka u suhom zlatu.
Ovako putujem sutra ujutro oko 08h u SAD na 3 tjedna, saznao sam nedavno da moram otić na taj put, i sada znam da bi bilo dobro napravit neko osiguranje tako sam bar čuo od ostalih, da ako ga nemaš baš tada se zna dogodit sr..e. A poslovnice od nijedne kuče mi sada ne rade , gdje i kako mogu ugovorit to putno osigurnje ako uopče mogu.
Hvala svima.
Odi na web stranicu allianza, odaberi putno osiguranje, odaberi kakvo želiš i plati online. Kakva crna poslovnica! I obavezno ga uzmi, jer ako ti se ne daj bože nešto dogodi, plaćat ćeš svaki dan liječenja/oporavka u suhom zlatu.
Evo javljam se trenutno sam na putu prema SAD-u još 2 sata heh, jucer sam poslušao tvoj savjet i otišo na njihove stranice i sklopio ,ali ne putem allianz stranice , nego sam našao informaciju da preko allianzdirect usluge ima dodatnih 20% popusta. ako nekoga interesira www.allianzdirect.hr.
još jedno hvala ti na odgovoru.
Zaboravio sam da postoji ta njihova stranica za online usluge, ali uglavnom tamo sam i ja kupio svoje osiguranje. Sretan put.
Bookmarks