Ne razumijem sto ovo radi ovdje, a ne u S60 podforumu, no dobro... Google Maps, kao i Nokia Maps, hvata sve informacije sa Interneta, bilo putem WiFi ili podatkovne veze.
Instalirao sam na svoju N95 8GB Google Maps.
Nije mi se dalo čitati čitav roman o Licence agreementu pa me zanima redi li taj program isključivo preko WLAN-a (da mi ne stane trošiti kune), odn. jel mu potrebna ikakva povezanost preko mreže (kao što to traži Nokia Maps)?
Još nešto, kažu na netu da program koristi ugrađeni GPS, i zbilja je na karti odmah označio mjesto gdje jesam i prije nego sam uključio GPS. Sada, koristi li mrežu za lokaciju (kad zumiram u biti ne pokazuje točno ulicu gdje jesam, nekoliko km dalje)?
Nije mi baš jasno da hvata GPS signal, a Nokia Maps mi do sada nijednom nije pošto sam u zatvorenom prostoru, a svi znamo kakav GPS ima N95 8GB.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ne razumijem sto ovo radi ovdje, a ne u S60 podforumu, no dobro... Google Maps, kao i Nokia Maps, hvata sve informacije sa Interneta, bilo putem WiFi ili podatkovne veze.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ma, ne znam kud bih stavio temu pošto znam da ima više vrste Google Maps, za Win platformu, UIQ, S40...
Nije mi jasan Nokia podforum nakon posljednje izmjene.
Znači, Google Maps je vrsta "trash" aplikacije (u usporedbi s Garminom ili Nokia Maps) i radi jedino kad ima nekakvu konekciju. Inače je beskoristan? Right?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Yes, ono što ja znam. Ubti na mom WM uređaju je tako, konekcija mora postojati da prikaže mapu, a ono što si naveo, locira te i pomoču GPS, preciznije, a moguće je i lociranje pomoču baznih stanica preciznost nije velika.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nije beskoristan...
Bez internet veze ne radi...
Koristi ti pozicioniranje putem onog sistema odašiljača, ako hoćeš precizniju lokaciju moraš pritisnuti opciju My Location. Meni je beskrajno praktična mogućnost kad nemam smartphone sa sobom.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks