Zdravo ljudi!Imam jedan problem!Imam n81 8GB...I poskidao sam spotove sa youtuba u FLV formatu,i prebacim ih u telefon i nece nikako da ga pusti u flash playeru!Jel zna neko zasto?Moze pomoc!
Zdravo ljudi!Imam jedan problem!Imam n81 8GB...I poskidao sam spotove sa youtuba u FLV formatu,i prebacim ih u telefon i nece nikako da ga pusti u flash playeru!Jel zna neko zasto?Moze pomoc!
By CileMerhaba...merhaba Cile merhaba
instaliraj si Core Player
mislim da u njemu možeš gledati flv filmiće.
flash palyer ne podržava taj format
Imam core player,i smart movie,i Divix...nista od toga nece da pusto....pa izgleda da moram da prebacujem u avi!a sta taj flash player pusta onda....gde da skinem te datoteke?flash player na tefenu prepozna fajl i sacuvam ga,ima ga na listi ali nece da pusti!
By CileMerhaba...merhaba Cile merhaba
vjerovatno imaju neku zaštitu ili nešto.konvertiraj na kompu u avi i šibaj tako
zeemax
usnimi si EMtube ili mobitubia - preko tih programa gledaš youtube filmove. možeš ih skinuti, puno manje zauzimaju nego da ih skidas preko kompa.
pa i sa smartmovie ih možeš drastično smanjiti!
zeemax
čovijek govori o .flv formatu. nema svrhe konvertat u .avi, ako postoji player za .flv.
Ima program mobitubia za 3rd telefone. Instaliraj ga. pa sve svoje flv datoteke kupiraj na E/videos/mobitubia/YT. Ujedno sa njim možeš iskidat i pregledati skinute filmove sa You tube-a evo ti link
http://rapidshare.com/files/19337671...ition.rar.html
03. 01. 2009 izašao je novi smart move v 4.01 sa podrškom za flv.
Bookmarks