Pozdrav desava mi se kad spojim na blutut i instaliram onaj BlueSoleil.v5.0.5. da mi nece da prebacuje fajlove sa kompa na mobitel. Stalno ga diskonektuje dok sa mobitela na komp ide bez problema.Zna li ko sta bi moglo bit?
Pozdrav desava mi se kad spojim na blutut i instaliram onaj BlueSoleil.v5.0.5. da mi nece da prebacuje fajlove sa kompa na mobitel. Stalno ga diskonektuje dok sa mobitela na komp ide bez problema.Zna li ko sta bi moglo bit?
Jesu brate pita me da upisem pass prvo na mobu pa na kompu i sve je to u redu.Mogu bez problema da saljem sve na komp ali sa kompa na mobitel nece diskonektuje ga.Sa mobitela na mobitel isto normalno radi samo sa kompa na mob.nece.Poludih vise
Evo sad hoce ali moram pribliziti skroz mobitel blututu dok kod slanja fajlova sa mobitela na komp nije tako hmmmm?
Nista ljudi izgleda da je do samog blututa problem evo uzeo sam usb kabal i sad je dobro.Da ne otvaram novu temu ako nije problem naravno moze li mi neko reci jel mogu da updateujem software sa nokijine stranice a da mi se npr.ne zakljuca mobitel.Nemam pojma jel bio ranije kodiran ali nema nikakvih oznaka tipa vodafon i slicno.Hvala u naprijed![]()
update odradjen moze lock
Bookmarks