prije svega, pozdrav svim članovima foruma! do sada sam ovdje pronašao odgovore na mnoga pitanja, no ovaj put sam potpuno izgubljen, tako da sam bio "prisiljen" učlaniti se.uglavnom, imam se k800i s R1ED001 vodafone (vip hrvatska) softverom, nikad nadograđivan. sad, stvar je u tome što mi se dogodio "operation failed", tj. "radnja nije uspjela" problem s aplikacijama (dobijem ovu poruku kada pokušam pokrenuti program ili igru), za što sam na netu kao jedino rješenje pronašao flashanje mobitela. sad, kad ću već flashat, želja mi je instalirat najnoviji softver i po mogućnosti se riješiti vodafone piz*arija, ukoliko je to moguće. skinuo sam xs++ 3.1 (darwin), no imam jedan problem. ne znam koji bi paket firmwarea trebao skinuti, jer posjedujem model k800i s vodafoneovim tipkama (crvena i zelena slušalica), i ne bih želio promjeniti funkcije tih dviju tipaka (tj. da mi jedna sluzi za internet, a druga za nesto drugo). da li je to ostvarivo sto mi preporucavate?
unaprijed hvala!
ps. ispričavam se ako je ovo negdje već raspravljeno, pretražio sam forum, ali nisam našao ništa konkretno

uglavnom, imam se k800i s R1ED001 vodafone (vip hrvatska) softverom, nikad nadograđivan. sad, stvar je u tome što mi se dogodio "operation failed", tj. "radnja nije uspjela" problem s aplikacijama (dobijem ovu poruku kada pokušam pokrenuti program ili igru), za što sam na netu kao jedino rješenje pronašao flashanje mobitela. sad, kad ću već flashat, želja mi je instalirat najnoviji softver i po mogućnosti se riješiti vodafone piz*arija, ukoliko je to moguće. skinuo sam xs++ 3.1 (darwin), no imam jedan problem. ne znam koji bi paket firmwarea trebao skinuti, jer posjedujem model k800i s vodafoneovim tipkama (crvena i zelena slušalica), i ne bih želio promjeniti funkcije tih dviju tipaka (tj. da mi jedna sluzi za internet, a druga za nesto drugo). da li je to ostvarivo sto mi preporucavate?
Odgovori uz citat
Bookmarks