Nije ostvarivo, nažalost. Lijeva tipka će ti biti za internet (iako joj možeš promijeniti funkciju na neki java program ili media player), a desna će biti toolbar/shortcut (mislim da nju ne možeš promijeniti).
Uglavnom, tipke će imati funkciju kao kod nebrandiranog k800, i možeš promijeniti funkciju samo lijeve tipke- ali niti jedna ne može biti za javljanje/"spuštanje".
Jedino ako opet flashas sa vodafone firmwareom.
Ja ti preporučam da staviš k810 r8ba024 firmware (nebrandirani- naravno) i izgubiti češ funkcije za poziv tih dviju tipaka (ali su meni sad one korisnije, lijevu sam promijenio na aplikaciju torch), ali dobiješ mogučnost stavljana brda patcheva, elfova...
A ove tipke se, u usporedbi s tim, lako zaborave i navikneš se koristiti one dvije tipke iznad (soft tipke).

uglavnom, imam se k800i s R1ED001 vodafone (vip hrvatska) softverom, nikad nadograđivan. sad, stvar je u tome što mi se dogodio "operation failed", tj. "radnja nije uspjela" problem s aplikacijama (dobijem ovu poruku kada pokušam pokrenuti program ili igru), za što sam na netu kao jedino rješenje pronašao flashanje mobitela. sad, kad ću već flashat, želja mi je instalirat najnoviji softver i po mogućnosti se riješiti vodafone piz*arija, ukoliko je to moguće. skinuo sam xs++ 3.1 (darwin), no imam jedan problem. ne znam koji bi paket firmwarea trebao skinuti, jer posjedujem model k800i s vodafoneovim tipkama (crvena i zelena slušalica), i ne bih želio promjeniti funkcije tih dviju tipaka (tj. da mi jedna sluzi za internet, a druga za nesto drugo). da li je to ostvarivo sto mi preporucavate?
Odgovori uz citat

Bookmarks