šta hoćeš uopće radit s njime?Izvorno postao berni1756
otvoriš ga lako, tamo na onoj strani di je COM priključak, ondje ti je elektronika...ali moraš i otvorit i tamo gdje ti je konektor za mob...
Ljudi,imam s55,i kabal koji sam dobio uz njega(u kompletu,mislim da je originalan)... Kako da modifikujem,nije mi nista jasno sa te seme sahttp://public.globalnet.hr/~amarakov/trikovi.html,pa bih molio za malo detaljnije objasnjenje ako moze...Gde premostiti?!Kako otvoriti kabal?!
Hvala
Zadnji uredio Sljaka : 27-08-2005 u 22:04
šta hoćeš uopće radit s njime?Izvorno postao berni1756
otvoriš ga lako, tamo na onoj strani di je COM priključak, ondje ti je elektronika...ali moraš i otvorit i tamo gdje ti je konektor za mob...
Kao prvo, reci da li znaš pročitat shemu koja je na toj stranici. Malo sam ispravio link jer je onaj bio netočan. Ako ne znaš pročitat shemu, možda je bolje nabaviti neorginalan kabel.
U svakom slučaju, kod ove sheme možeš sve napravit na dva načina. Prvi je da rastavljaš kabel kod RS232 i tamo ubaciš to malo dodatne elektronike, drugi je način da nabaviš jedan muški i jedan ženski RS232 i spojiš "silnu" elekroniku između njih.
Zajedničko jednom i drugom načinu je da jednu žicu moraš spojiti na odgovarajući priključak u konektoru na strani mobitela.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks