Nisi u anketi napisao koja je ocjena najbolja a koja najgora, pretpostavljam da je 1 najgora a 5 najbolja?
1
2
3
4
5
evo odlucio sam malo promjeniti mobitel i napraviou unikat
sa dijela prednje maske izmedu tipki sam sam skinio crnu boju pa ja ostao alumini
meni izgleda super
![]()
Za Dom spremni Cibajilj vjerni !!!
Nisi u anketi napisao koja je ocjena najbolja a koja najgora, pretpostavljam da je 1 najgora a 5 najbolja?
mislim da bi ti dobro bilo ako stavis jos jednu sliku,gdje nije "blicano" nego po danu i prirodnom svjetlu....tako malo cudno izgleda i iskreno bi lose ocjenio....![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Podsjeca na t610...
Meni je tak-tak jer se previse vidi da je skidana boja (ove kao sitne ogrebotine)...
Ocjena 3 za trud![]()
...stavi ju na mob pa ćemo onda ocijenit
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
bas sam tio da se vidi da je brusena tako ljepse izgleda ima teksturu, nemogu je stavit na mob jel nemam s cim slikat
Za Dom spremni Cibajilj vjerni !!!
po meni totalno ....hehe... lolčina!
★★★★★
nista posebno, baca na t610.
ja sam od svoga ucinio unikat.. ok ima ih nekoliko takvih na svijetu ali uvijek izaziva cudenje kod ekipe.
srednja maska od w800, joystick od w800, od nedavno tipkovnica od w800 a prednja i zadnja od k750.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
ma nekak meni to ružno...bolje da je sve crno
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
e ovaj mi je predobar
E, kad se sjetim da je mogao biti moj...
Mario, odlična stvar!
Juka, mislim da ovako nema smisla ocjenjivati. Tek kad bude na samom mobitelu.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
trenutno nemam ni ja koristi od njega.. opet mi je riknuo zvucnik i osvjetljenje ekrana ne radi.
budem ga popravio i onda zadrzao, jer kad uracunam koliko sam ga platio, onda dodatne troskove kao maske tipkovnica etc. te popravci, ne isplati se, a cijene k750 su uzasno pale.
to se slažem, kad sam ja kupoval k750 na crno u 6. mjesecu prije 2 godine, platil sam ga 350€, a kaj se tiče tvog projekta, svaka čast na trudu, po meni je najbolje bit unique, a ovaj projekt mi se baš ne sviđa iako je riječ o srebernoj boji, i moj je takav, nisam baš zadovoljan, sve se ogrebotine vide![]()
Ne kaze se "hand made" nego DIY
DIY - Do It Yourself![]()
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
oba dva mi lose izgledaju, makar je srebrni cak i bolji, crni obican je najbolji, mozda da se jedino ono bijelo sa strane prefarba u crno pa bude cijeli crni...w810 mi je ionak bezveze djecji zbog tih naranđastih djelova...a na lijep crni k750 ubacivat naranđasto mi je koma...al svako ima svoj ukus..tak da nema veze sto se meni ne sviđa, glavno da je trud ulozen i da su vlasnici zadovoljni
bio nekad oglas...
fora je![]()
ahh, a što je sa jojstikom?
a tipkovnica, valjda je onaj dio (hardware) jer su isti samo druge boje (cini mi se)
oj... ovo je majke mi moje ludo!!!! nisam vidio bolju masku za K750i!
de uploadaj jos neku sliku... od pozada!
###1410989180026
ja sam na svom starom stavio srednju od w800 i narancaste ledice
....::::i"m DJ Kollex::::....
ma ovo je meni nesh najmocnije sto sam vidio na K750i
###1410989180026
Zadnji uredio geco : 14-03-2008 u 17:16
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Bookmarks