Evo da napišem nešto o ovoj "zvijeri" jer stvarno to zaslužuje.
Što se specifikacija tiče, ne da mi se sad sve pisati, ima ih na netu na svakom koraku. Samo ću napisati da ima procesor brzine 208 MHz, ima ukupno 64 MB RAM-a, a nakon restarta je dostupno cca 22 MB. Nema proširivu memoriju nego ima 4 GB unutarnje flash memorije (dakle nema hard disk kao npr. Nokia N91, što je prednost). Stavio sam i najnoviji firmware sa SEUS-a i sve radi vrlo dobro i brzo.
KVALITETA IZRADE - vrlo dobra, nema škripanja ni pucketanja kućišta kad se piše SMS, uređaj ostavlja dojam kao da je napravljen od jednog komada. Jedino ne znam koliko je tipkovnica izdržljiva s obzirom na specifičnost iste. Nadam se da neće biti problema s njom.
SOFTWARE - kao što sam već napomenuo, s najnovijim firmwareom sve radi vrlo brzo, nema bugova ni restartanja. Sam Symbian UIQ 3.0 mi se čini puno ozbilnijim od Nokijinog Symbiana, kao da je više namijenjen poslovnim ljudima. Što se tiče aplikacija, može se stvarno pronaći sve što je potrebno.
BATERIJA - uz vrlo intenzivnu upotrebu (muzika, igrice, reprodukcija videa, ustvari ne ispuštam ga iz ruka) baterija mi traje 2 dana, što smatram dobrim. Još treba istaknuti da punjenje baterije traje cca sat i 15 min što je dosta brzo.
MULTIMEDIJA - e ovdje W950i caruje. O Walkmanu ne treba trošiti previše riječi, mislim da je riječ o najboljem što SE nudi na tržištu (također dolaze i HPM-82 slušalice s daljinskim). Također bih istaknuo i video reprodukciju, video u divx formatu (treba ga rekodirati na max 400 kbps) u full screenu (39*53 mm display) izgleda fenomenalno. Također sam poskidao dosta filmića i spotova s youtubea i prebacio ih u MP4, oni također izgledaju vrlo dobro. Još da spomenem i "Picture gallery" aplikaciju za pregledavanje slika na mobitelu, možete prebaciti sve slike s kompa i pregledavati ih na velikom displayu. Ima i FM radio s RDS-om koji vizualno odlično izgleda.
MANE - meni nedostatak kamere i WIFI-a uopće nije nedostatak (nije ni ovako jeftin, strah me i pomisliti koliko bi koštao s time), ako nekome je neće ga kupiti i riješeno (takvi neka pričekaju W960i). Istaknuo bih tipkovnicu koja traži period navikavanja, ali nakon par dana sam se naviknuo. Vanjski zvučnik bi mogao biti i glasniji, ali sasvim je solidan (šta ću kad me 6233 razmazila). I to je to.
Ako nekoga još nešto zanima, neka slobodno pita.

) baterija mi traje 2 dana, što smatram dobrim. Još treba istaknuti da punjenje baterije traje cca sat i 15 min što je dosta brzo.
Odgovori uz citat

Bookmarks