Pozdrav svima,
potrebna mi je pomoc. Trebam otkljucati sony eircsson w380i za koristenje na drugoj mrezi (za DNA u Finskoj) ili da ga totalno otkljucam pa da se moze koristit za bilo koju mrezu.
(Odradio bi kompletan flash ali telefon nije kod mene....)
ima li ko prijedloge?
Sony Ericsson w380i
network lock (Net)5
IMEI: 35270xxx-xxxxxx-x
unaprijed zahvaljujem
Zadnji uredio ravilov : 30-05-2008 u 19:42 Razlog: obrisan dio IMEI-a
Pozdrav! Vidim da si novi, ali trebao si prvo koristiti search, kao i procitati pravila foruma. Tema o unlocku vec postoji pa nema potrebe otvarati novu. Takodjer, bilo bi pozeljno da se dobro upoznas sa terminologijom i postupkom prije nego ista krenes cackati, u protivnom mozes zeznuti mobitel.
Kao prvo, "unlock na neku mrezu" ne postoji, ako je telefon unlockan, unlockan je na sve mreze. Kao drugo, kao sto je vec nekoliko puta receno ovdje, flash, kompletan ili ne, nema nikakve veze sa zakljucanoscu mobitela, tj. telefon ti je i dalje zakljucan makar napravio i kompletan flash.
Inace je SE mobitele "od doma" moguce otkljucati jedino patch metodom, kao sto darac_os kaze gore, no sto se tice konkretno W380, morat cu te razocarati, taj mobitel je koliko znam CID53, a ta zastita jos nije probijena, pa se ne moze jos besplatno otkljucavati.
Takodjer, obrisao sam ti dio IMEI broja jer je to privatan podatak i nije ti ga pametno tako objavljivati, pogotovo zato sto za SE, unatoc nekim vjerovanjima, ne postoje unlock kalkulatori na bazi IMEI-a, pa nema svrhe da ga objavljujes.
Sve u svemu, obzirom da su sva pitanja vec pokrivena u drugim temama, zatvaram ovu.
![]()
Bookmarks