Ma probaj restartat mobitel i komp, trebalo bi proraditi. U najgorem slucaju, deinstaliraj sav softver i drivere vezano uz mPT, pa instaliraj ponovno.
evo nedavno sam uzeo v525 i nisam baš za te neke teške modifikacije na mobitelu.sve što bi htio je skidati slike i melodije preko usb-a.Pa sam skinuo mobile phone tools 1.23 i potom upgrade.Prvi dan je sve radilo ko sat, ali drugi dan kod skidaja melodija mi je počeo šibat neke poruke tipa"request denied by phone".I konačno sad kad god upalim mobile phone tools napiše mi "modem not responding" pa bi mi neki savjet dobro došao jer sam več sve pokušao i nikako da proradi!
Ma probaj restartat mobitel i komp, trebalo bi proraditi. U najgorem slucaju, deinstaliraj sav softver i drivere vezano uz mPT, pa instaliraj ponovno.
Don't worry, be happy =)
probaj reinstalirat i drivere od modema od moba... meni je jednom bilo samo se pojavio usklicnik kao neka greska nadriverima ponovno ga instaliro i ok
osposobio sam na taj način da ugasim mobitel pa ga ponovo upalim.na taj način sve funkcionira.Ipak hvala svima.
aj kad sam več tu da vas pitam jel možda v525 podržava mmf melodije?
Bookmarks