dajem za fotic oko1500 kn...dvoumim se izmedju canon ixusa 70 i 75...75 mi je drazi jer ima veci display...
uglavnom, imam olympusa 115 koji je zivo smece..kao da nemam fotic...od 10 fotki njih 2 nisu mutne,a slike su ziva propast,ekipa ima bolje slike iz mobitela.kad upalim digitalni stabilizator slike fotke su zrnaste-jako lose.
zanima me hocu li imati slicnih problema s istim canonima i kolika je vaznost optickog stabilizatora,koji se ugradjuje u nove modele.
model ixus 70 je vrlo popularan,citao sam da je prosle godine bio u nekim mjesecima najprodavaniji,sto mu je po mom misljenju doprinio najvise dizajn,ali hvale ga i zbog toplih boja slike.
trebam kompaktan fotic,nisam zahtjevan fotograf,hocu ga imat uvijek uz sebe i mislim da je ovo dobar izbor.
pregledao sam sve sony fotice,lumixe koji mi se cine dobrima,nikone, na olimpuse necu ni pomisljat
unaprijed hvala svima na savjetu
pa ako se dvoumis samo između ta dva, uzmi 75, ista stvar sa odlicnim vecim ekranom, neznatna razlika u cijeni, 1380kn mislim da su, pogledaj na nabavi ima li jeftinije sta..
bio nekad oglas...
Bookmarks