jesili kupio novog ili rabljenog.
jer ovo je karakteristika resetiranog na tvorničke postavke mobitela.
Kupio od LIKA novi u600 i u njemu nema ama bas nista..niti jedne slike, ton poruke samo jedan..itd..prazno prazno...
Zanima me samo kako da si postavim drugi ton za sms posto sam cuo da nepodrzava mp3..lako za slike itd...
Jel mogu ga sam kako napunit i kako da bude kao NOVI ili da ga vratim LIKU da on to sredi...
Hvala i pozdrav !!!
Zadnji uredio dana : 11-07-2008 u 00:09
jesili kupio novog ili rabljenog.
jer ovo je karakteristika resetiranog na tvorničke postavke mobitela.
NOVI...al nema veze budem ga sam natrpao..
Pitanje? koju karticu preporucate jer sam procitao da kartica od 2GB dosta uspori mobitel...
Pitanje 2....jer mob ima AVCRC..tako da preko kazica u autu mobu saltati pjesme..
pozdrav
slobodno koristi karticu od 2GB.nece se previse usporiti.
2gb , radi sa svim normalno , samo nemoj bit diber i ic stedit 20 kn da kupis neku noname karticu , uzmi sandisk .
neznam jel ti mob nov il nije , al moj je uredno dosao sa par pocetnih slika i jasno tonova . mp3 moze i za zvuk poruke i za zvuk dolaznog poziva i za zvuk svake osobe u imeniku posebno , daj vise prestanite sirit te lazi da u600 ne podrzava mp3 kod presonalizacije zvukova lol.
ja u mobitelu , od audio fajlvoa , osim mobitelovih fajlova nista osim mp3ki ni nemam.
Što se tiče kartice, neće ti štekati mob. Ja imam od 2GB i već mi je popunjen 1GB i nešteka mob uopće nimalo... Imaš u HGspotu 2GB M2 SanDisk za 139,00. Uzmi isplati se...
Bookmarks