upio sam novu micro sd karticu od 1gb... stavio je u u600 i radi (to sve u trgovini licno provjerio time sto sam jednu pjesmu kopirao na karticu sa moba i pokrenuo je,sve radilo) dosao kuci i ubacio je u card reader. prepozna je,ali kad podjem uci u removable disk u my comp trazi da je formatiram,izaberem format sve podesim,ali pise nest "windows could not complete the format"... ne moze se formatirati,ako je stavim u mob,spojim mob na pc i izaberem opciju mass storage ista prica...ne mogu je formatirati ni sad, ovaj puta mogu "uci u nju" i vidjeti foldere ali nista na nju ili sa nje kopirati,i tu mi ako pokusam nesto kopirati error izbaci "make sure the specifeid path and the filename exists"... radio sam i fromat u dosu...nije pomoglo...imam screenshot.
jedini nacin na koji mogu snimiti nesto na karticu jeste da je stavim u mob,prebacim fajlove na internu memoriju telefona,pa ih kopiram ili izrezem na karticu,ali to je mukotrpan posao...formatiranje kartice dok je u telefonu nema efekta...
HELP PLEASE
![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks