Mislim da sam negdje pročitala baš o tome da je to jedina opcija da moraš prebaciti najprije u mob...
Kao što naslov kaže. Uspio sam piknut 512 TransFlash karticu i sve je ok i radi ALI kada sam stavio u SD adapter i priključio u čitač kartica nije mi se ništa pojavilo, uopće ga ne prepoznaje. A potrebno mi je to zbog većih fajlova (100 mb i više) i za brži prijenos.
Ovako moram prvo na mob pa onda sa moba premjestit na karticu (i to stane max 65 mb jednog fajla jel je tolika memorija mobitela)...
Imate li i vi sličnih problema ili je stvar u softveru i hardveru čitača??
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Mislim da sam negdje pročitala baš o tome da je to jedina opcija da moraš prebaciti najprije u mob...
Super.... Upravo sam pročitao negdje na netu da treba prvo formatirat karticu na mobu pa će onda čitat na kompu i ja lijepo formatirao (i izbrisao 300 MB) i stavio u komp i opet ništa. I sad sutra opet moram kopirat 300 mb na mob pa onda to sve na karticu... nekih 3-4 sata će trajat... pas **** lud sam ************
pošalji mail samsungu, jer mora ti raditi ono da formatiraš.
Ja nisam trebao na svojoj formatirati ni ništa, ja sam samo stavio u utor na mobu i radilo je bez brige.
Gdje ste kupili te kartice?
Imaš na netu za naručiti, ja sam ju nabavio u ItalijiIzvorno postao The Doctor
http://froogle.google.com/froogle?q=...ff&oi=froogler
Ja sam vidio u Feniksu ima 512 MB...
Znaci ima u Hr. Shit. Ja sm narucio sa neta josh prije Bozica i josh nije doslo jer proizvodac ih ne proizvodi dovoljno.
Bookmarks